aniaAsia222
Fanka BB :)
Może tak no ale nie dałam się losowi i mimo przeszkód zrobiłamMoże los chciał żebyś test zrobiła jutro i zobaczyła 2 kreski i nie musiała się zastanawiać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może tak no ale nie dałam się losowi i mimo przeszkód zrobiłamMoże los chciał żebyś test zrobiła jutro i zobaczyła 2 kreski i nie musiała się zastanawiać.
Zostaly mi jeszcze te 2 tabletki arthrotecu, ktorych nie wzielam po ostatniej wiz u babki prl, a ktore poprzednio raczej nie zadzialaly... myslicie, ze jakbym zaaplikowala obie naraz to cos by ruszylo?
Kurde nooo... dr mi odpisala ze mozna zalozyc ze ciaza obumarla i moge sie zgosic do szpitala na wylyzeczkowanie... fajnie... jak pomysle znowu o wycieczce po szpitalach to az mi sie rzygac chce... kuzwamyślę żebyś uważała bo sobie mozesz jakąś krzywde zrobić
Witam dziewczyny
U mnie dzień zaczął się bardzo pechowo... najpierw wyjeżdżając z podwórka uciekł mi pies i goniłam go po całym osiedlu później pocałowałam klamke w aptece nastepnie na skrzyżowaniu zgasło mi auto i nie chciało odpalić w momencie gdy nie mogłam odpalić uświadomiłam sobie że nie zabrałam telefonu
Myśląc że już gorzej być nie może odpaliłam jednak to cholerne auto i pojechałam na zakupy z pełnym pęherzem bo apteka była odwiedzona z wiadomych powodów po czym wróciłam się do apteki kupiłam testy i wróciłam z zakupami do domku.
Wahałam się czy robić ten test bo to dopiero 6dpt no i mam pecha od rana ale zrobiłam. Może zwariowałam ale po 3 latach białego pola widze cień cienia nie nastawiam się jeszcze bo testy mogą wychodzić oszukane. Mężowi się nie przyznam bo zabronił mi dzisiaj robić test. On miał wiedzieć pierwszy ale nie powstrzymałam się żeby do was napisać
ja bym chyba juz cierpliwie czekala co Twoja pani doktor powie, czytalas jakie skutki uboczne maja te tanletki, ile organizm sie z nich oczyszcza, wiesz chyba jak juz tyle tej chemii bierzemy to moze lepiej nie dokladac. poczekaj na decyzje lekarza nie rob nic na wlasna rekeZostaly mi jeszcze te 2 tabletki arthrotecu, ktorych nie wzielam po ostatniej wiz u babki prl, a ktore poprzednio raczej nie zadzialaly... myslicie, ze jakbym zaaplikowala obie naraz to cos by ruszylo?
a może pojdziesz gdzieś prywatnie ? Myślałaś o tym ? a w klinice Ci nie pomogą ?Kurde nooo... dr mi odpisala ze mozna zalozyc ze ciaza obumarla i moge sie zgosic do szpitala na wylyzeczkowanie... fajnie... jak pomysle znowu o wycieczce po szpitalach to az mi sie rzygac chce... kuzwa
Wcale sie nie dziwie, ja tez bym tak wolala. Mowili, ze do 13.00 zadzwonia. Czekam w sumie tylko na pytanie o kolejna probe, wynik bety bedzie oczywisty.mogę już iść na to łyżeczkowanie i czekać nawet te 3 miesiące, byle sie coś działo bo już miesiąc minął o niczym... a nie wiesz kiedy do Ciebie mają dzwonic?
podejrzewam ze w szpitalu tez cie troche potrzymaja, ja tydzien lezalam zanim zdecydowali ze mi dadza na poronienieKurde nooo... dr mi odpisala ze mozna zalozyc ze ciaza obumarla i moge sie zgosic do szpitala na wylyzeczkowanie... fajnie... jak pomysle znowu o wycieczce po szpitalach to az mi sie rzygac chce... kuzwa
jejku po urodzeniu to bede musiala isc na odwyk od forum, budze sie rano forum , pierwsze co w pracy otwieram forum, zasypiam z forum. a 34 lata przezylam bez nalogu