walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja też mam 4 sztuki swoich ulubionych ;-) Jest na 0,7 l i to jest mój ulubiony kieliszek :-)))Jedna tylko? Kurde to ja przychodze z wlasnym kieliszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam 4 sztuki swoich ulubionych ;-) Jest na 0,7 l i to jest mój ulubiony kieliszek :-)))Jedna tylko? Kurde to ja przychodze z wlasnym kieliszkiem
O kuzwa to we mi pozycz na to spotkanie bo az takiego to ja nie mamJa też mam 4 sztuki swoich ulubionych ;-) Jest na 0,7 l i to jest mój ulubiony kieliszek :-)))
Ja mam luteinę podjęzykowo i prolutex w zastrzykachJa gdzies wyczytalam,ze sperma ma dzialanie relaksujace szyjke a progesteron dowcipny jakisz bierzesz jeszcze? Tez ponoc uspokaja szyjke i pomaga sie jej wydluzyc. Annemarie pisala o tym progesteronie w slowniku in vitro.
Mówisz masz ;-))) Zabieram je ze sobą Mój M mówi,że niedługo zacznę w kuflu od piwa pić to winoO kuzwa to we mi pozycz na to spotkanie bo az takiego to ja nie mam
No ja właśnie kawy nie odstawiłam. Bardzo rzadko boli mnie głowa. A tutaj juz był drugi dzień. Zobaczymy dzisiaj, na razie jest spokój.Hej ja po wczorajszym transferze mialam to samo moze dlatego zw kawe odstawilam.
O kawie z cytryną tez słyszałam. Jak ból będzie nie do zniesienia to chyba wypróbuję ten sposób.Bolała mnie głowa 3 dni tak na maksa i ja brałam rano i wieczorem paracetamol a byłam już w ciąży. Inaczej nie byłam w stanie funkcjonować, do tego oklady. Moja kuzynka która miała silne migreny które trwały prawie 9mcy i jeżdziła do lekarzy sprzedała mi sposób kawa sypana z cytryna brzmi ochydnie ale podobno pomaga ja nie spróbowałam bo i przed ciąża nue piłam kawy.
O nieee... strasznie mi przykro.Dziołchy!
Wszystkie zarodki zatrzymały się w rozwoju.
Obserwują jeszcze do jutra, ale tak czy tak koniec zludnych nadzieji...
No nie i co teraz? Tak mi przykro...Dziołchy!
Kuźwa no nie....! Strasznie mi przykro Tamiza.... :-( Tak bardzo w nie wierzyłam! :-(Dziołchy!