reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak. Ja też się musze rozluźnić bo jestem okropna i sie wszystkim przejmuje a to chyba przecież dobrze że coś się dzieje ;) dobrze że jesteście takie wyrozumiałe :)
Madziu mam pytanie do Ciebie bo jesteś raczej tu na bieżąco. Któraś z dziewczyn wstawiała kiedyś co sie dzieje w poszczególnych dniach po transferze dzień po dniu. Pamietasz może kto to wstawił albo masz właśnie tą rozpiske ?:)
Jesli dziewczyny nie wstawily a ja tego do jutra nie zrobie - napisz mi priva.
Ja znalazlam ta tabelke na necie, poki ci z komorki nadaje i nic nie przekleje, ale jak jutro bede przy kompie to wkleje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ze coo? Ja pod koniec stymulacji mialam estradiol 4700. Czemu ta lekarka twiwrdzi ze przy 700 trzeba konczyc stymulacje ?
I ja nylam zdziwiona, ale jako ze mam wyniki swoich badan daleko od siebie to nie mam jak sprawdzic. Ale wg mnie bylo na pewno czterocyfrowe.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj... moja droga endomenda to prawie jak temat rzeka.... ja ma w trzecim stadium, zaczęło się od torbieli na jajnikach, później nieoperacyjny guz. Operacyjnie usunęli z jajników 9 miesięcy leczenie zastrzykami, które wprowadzają Cię w tzw sztuczną menopauzę a po teoretycznym zakończeniu leczenia nawrót...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
dzięki Dziewczyny za info odnośnie endometriozy. Mam nadzieje ze wstępna opinia po usg lekarza się nie potwierdzi i wykluczą mi tą endometriozę bo w moim przypadku czas jest bardzo ważny więc oby nic się nie przesunęło w czasie..

to znasz moj temat od podszewki. Nigdy bym nie pomyslal ze ktos w moim wieku moze tak zachorowac ale co poradzic. Puki co sie nie poddaje chociaz bardzo duzo osob za ktore bylem pewny nas zawiodlo i olalo. Jednak mamy tu jak widze takie male grono prawdziwych dobrych duszkow i to dalo nam wiare w czlowieka. Ja nie mam charakteru proszenia o pomoc bo od 15 roku zycia bylem zmuszony na siebie pracowac dlatego moja kochana pociagnela ten temat. Ja rozumiem ze sa to male kwoty ale kazda zlotowka dana z serca to skarb i wiem ze ktos musi na nia ciezko zarobic[emoji11] [emoji4]
puki walcze jest nadzieja i to tez przeslanie dla tych dziewczyn ktore maja chwile zwatpienia- poddac mozna sie zawsze ale sztuka jest zwyciezyc problemy[emoji6] [emoji8]
Dami

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dami super facet z Ciebie i do tego jesteś imiennikiem mojego mężusia :)

Zgadza sie :-) slodkie mi juz nie wchodzi... a wytrawne,czerwone pyszności :-))
ja słyszałam tylko o wytrawnym, nie wiem jak z półsłodkim :) Też lubiłam półsłodkie, ale dla dobra leczenia przestawiłam sie na wytrawne i już półsłodkie mi nie smakuje @walczaca o szczescie chyba juz ma tak samo :D chyba, że znowu pomyliłam nicki :p

reklama
No dobra dziewczyny jak poza gorącą kąpielą zmobilizować @ co by się wylała w końcu w całej swej okazałości i się macica oczyściła bo ja już głupia jestem czy ona była taka mega krótka i już się wyczyściło wszystko czy ona dopiero "zbiera siły".

Do góry