dżoasia
Fanka BB :)
no jak ci tego starego szkoda to pij co masz, ważne, żeby endo się ukrwiłoKtóre?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jak ci tego starego szkoda to pij co masz, ważne, żeby endo się ukrwiłoKtóre?
Jesli dziewczyny nie wstawily a ja tego do jutra nie zrobie - napisz mi priva.No tak. Ja też się musze rozluźnić bo jestem okropna i sie wszystkim przejmuje a to chyba przecież dobrze że coś się dzieje dobrze że jesteście takie wyrozumiałe
Madziu mam pytanie do Ciebie bo jesteś raczej tu na bieżąco. Któraś z dziewczyn wstawiała kiedyś co sie dzieje w poszczególnych dniach po transferze dzień po dniu. Pamietasz może kto to wstawił albo masz właśnie tą rozpiske ?
haha takie czasy, nie ma nic za darmoaha to nuz wszystko wiem... hihi
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I ja nylam zdziwiona, ale jako ze mam wyniki swoich badan daleko od siebie to nie mam jak sprawdzic. Ale wg mnie bylo na pewno czterocyfrowe.Ze coo? Ja pod koniec stymulacji mialam estradiol 4700. Czemu ta lekarka twiwrdzi ze przy 700 trzeba konczyc stymulacje ?
dzięki Dziewczyny za info odnośnie endometriozy. Mam nadzieje ze wstępna opinia po usg lekarza się nie potwierdzi i wykluczą mi tą endometriozę bo w moim przypadku czas jest bardzo ważny więc oby nic się nie przesunęło w czasie..Oj... moja droga endomenda to prawie jak temat rzeka.... ja ma w trzecim stadium, zaczęło się od torbieli na jajnikach, później nieoperacyjny guz. Operacyjnie usunęli z jajników 9 miesięcy leczenie zastrzykami, które wprowadzają Cię w tzw sztuczną menopauzę a po teoretycznym zakończeniu leczenia nawrót...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
aha hihihaha takie czasy, nie ma nic za darmo
Dami super facet z Ciebie i do tego jesteś imiennikiem mojego mężusiato znasz moj temat od podszewki. Nigdy bym nie pomyslal ze ktos w moim wieku moze tak zachorowac ale co poradzic. Puki co sie nie poddaje chociaz bardzo duzo osob za ktore bylem pewny nas zawiodlo i olalo. Jednak mamy tu jak widze takie male grono prawdziwych dobrych duszkow i to dalo nam wiare w czlowieka. Ja nie mam charakteru proszenia o pomoc bo od 15 roku zycia bylem zmuszony na siebie pracowac dlatego moja kochana pociagnela ten temat. Ja rozumiem ze sa to male kwoty ale kazda zlotowka dana z serca to skarb i wiem ze ktos musi na nia ciezko zarobic[emoji11] [emoji4]
puki walcze jest nadzieja i to tez przeslanie dla tych dziewczyn ktore maja chwile zwatpienia- poddac mozna sie zawsze ale sztuka jest zwyciezyc problemy[emoji6] [emoji8]
Dami
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja słyszałam tylko o wytrawnym, nie wiem jak z półsłodkim Też lubiłam półsłodkie, ale dla dobra leczenia przestawiłam sie na wytrawne i już półsłodkie mi nie smakuje @walczaca o szczescie chyba juz ma tak samo chyba, że znowu pomyliłam nicki
Dziś polslodkie... Męża nie ma w domu to trochę szkoda tego wytrawnegoZgadza sie :-) slodkie mi juz nie wchodzi... a wytrawne,czerwone pyszności :-))