reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana a czy mi coś umknęło czy ty miałaś wczoraj wizytę i się nic nie pochwaliłaś?? Czy to już skleroza u mnie...??

Hehe, przed detektyw @dżoasia nic się nie ukryje :). Tak, miałam wizyte, ale tyle się tu dzieje ostatnio, że są inne sprawy do obgadania. Estradiil dobry (u mnie się go bada przed crio), endo rośnie (nie w szalonym tempie ale jak na mnie to nawet nieźle), w piątek mam kolejną wizytę (15dc) i wtedy decyzja czy już włączamy progesteron czy jeszcze nie. No i dr zasugerowała zastanowienie się nad 2 zarodkami. Nigdy o tym nie myślałam, ale ta myśl zaczyna kielkowac i chyba się zdecydujemy :).

ja pisałam o WZW b a rozyczke szczepienie miałam ostatnio w wieku 18 lat sprawdzili przeciwciała 280 wiec nie musze sie jeszcze doszczepiac. Masz dziwny wynik moze to pomyłka?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Myslisz ze moze byc to pomylka w labo i zrobic raz jeszcze? W sumie mialam wtedy z jednej probówki mase badan i reszta jest ok.

Hehe, przed detektyw @dżoasia nic się nie ukryje :). Tak, miałam wizyte, ale tyle się tu dzieje ostatnio, że są inne sprawy do obgadania. Estradiil dobry (u mnie się go bada przed crio), endo rośnie (nie w szalonym tempie ale jak na mnie to nawet nieźle), w piątek mam kolejną wizytę (15dc) i wtedy decyzja czy już włączamy progesteron czy jeszcze nie. No i dr zasugerowała zastanowienie się nad 2 zarodkami. Nigdy o tym nie myślałam, ale ta myśl zaczyna kielkowac i chyba się zdecydujemy :).
O to super :-) jest plan na bliźniaki,fajnie :-))

mowisz? kurcze nawet nie smiałabym myslec o takim obrocie spraw.. gdy tylko maz wyzdrowieje napewno sie odwdziecze ...jesli kochane chcecie badania meza czy dokumenty choroby moge wrzucic ...macie prawo wiedziec co i jak... chce byc fair wobec was .. :) pierwszy raz w zyciu prosiłam o pomoc i jestem w szoku ze ludzie sa tak życzliwi naprawde..przywracanoe mi wiare w człowieka :)

jesli o mnie chodzi to ja nie potrzebuje, wiem ze jest wielu oszustow(niestety), ale w takiej sprawie oklamywac to juz ktos nie mialby serca i sumienia. Mam nadzieje ze uzbieracie tyle ile wam potrzeba i przede wszystkim zeby terapia pomogla.
Ja w ciąży jadłam dwa razy sosik z grzybami

Myslisz ze moze byc to pomylka w labo i zrobic raz jeszcze? W sumie mialam wtedy z jednej probówki mase badan i reszta jest ok.
no powiem ci ze moze to byc pomyłka bo dziwny ten wynik ja bym zrobiła raz jeszcze tylko na to.. wczoraj widziałam jak laboratorium mojemu ojcu nie zrobiła morfologi z braku materiału a oddał 4 fiolki i zapłacił ..szok tłumaczyli ze moze znikła u kuriera...

reklama
Do góry