reklama
Joaszka
Fanka BB :)
No jak widać można się ogarnąć[emoji12]Uwierz mi ja tez paliłam fajki i rzuciłam nie ukrywam dzień przed transferem ,powiedziałam nie pale a poza tym moj Mąż tez mi kazał. piłam kawe z 2,5 łyzeczek dziennie teraz nie pije w ogóle nie pije gazowanego gdzie piłam, nie jadłam sniadania nidy i pierwszy moj posiłekto była kawa i fajka teraz pierwsze co robie sniadanie i herbatka, nie pije nawet lampki wina jak gdzies jestesmy, ale co sie nie robi żeby miec upragnione dziecko. jadlam owoce warzywa przed ciaza ale nie duzo teraz w ciazy jej wiecej tak mi sie w głowie poukładało ze zrobie wszytsko i odmowie sobie wszytskiego byle było dobrze
Ale niektórzy tego nie potrafią...
I to jest smutne...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie chodzę tam dla księży tylko dla Boga a to księża przeszkadza a nie BogowiI nie przeszkadza Ci stosunek kościoła do in vitro?
Dzieci z bruzda na czole,krzyczące zarodki i etc?
Kościół do spółki z PiS zlikwiduje in vitro. Ja Wam to mówię[emoji20]
Evelin83
z pracownikami racja, wiekszoxc chce na czarno zeby 500 plus nie stracic, albo mowia ze im xie nie oplaca z domu wychodzicOwszem, reforma systemu emerytalnego jest potrzebna, ale nie obniżając wiek emerytalny. Dodatkowo 500+ sprawiło, że wielu się nie opłaca pracować, bo skoro nic nie robiąc mogą miec 1000, to po co?? Efekt tego jest taki, że brakuje pracowników w np na budowach mleczarniach, sklepach, restauracjach ( koło mnie wisi z 6 ogłoszeń o pracy, a wiszą tam od dawna i nikt nie chce iść do pracy) więc "cena" pracy rośnie, niby spoko, ale przez to rosną ceny np masło po 8 zł, a to początek. I teraz kto na tym traci... najbiedniejsi, najstarsi (bo bogaty tego nie odczuje) - emerytury nie rosną a jeść trzeba. Subwencje na leki są ścinane, bo 500+. Mało tego, samo 500+ jest coraz mniej warte to ceny rosną. No długo można by.
M@gda
Moderatorka
Tolerancja musi pójść w parze z asertywnością, to po 1, po 2 w Polsce też to mamy, tylko czy rodzimi gwałciciele są lepsi niż obcy?? Są tak samo źli. Nie dajmy na to przyzwolenia w ogóle, a nie tylko obcym.ja jakos chodzilam z osmioklasistami i zyje i wiekszosc z nas tu na forum tez chodzila, nie wiem w jakim wieku jestes ale moze tez. to popatrz sobie na niemcy , szwecje, danie itp. tak im zazroscisz gwaltow, zamachow, bojek?
Agnieś191
Nie trzymaj w niepewnosci! Budujesz napieciedziewczyny ja po wizycie, zaraz was doczytam i napiszę co wyszło. Polecam przygotować popcorn bo to jet chyba jak jakaś telenowela... nie wierze w to co sie dzieje!!
Normalnie podchodzą zawsze wierzyłam w Boga I mówię ci ze to księża nie sa za in vitro a nie BógNie ufam tej czarnej mafii. Sorry
Ogólnie to ciężko mi pojąć jak osoby wierzace godzą wiarę w Boga i podchodzą do in vitro...
To taki dysonans jak dla mnie...
jasani
Ło matko, to idę prażyć popcorn...dziewczyny ja po wizycie, zaraz was doczytam i napiszę co wyszło. Polecam przygotować popcorn bo to jet chyba jak jakaś telenowela... nie wierze w to co sie dzieje!!
Joaszka
Czytam. Nie chodzi żeby się odgryźć.po raz 4 pisze ze nie pale i nigdy nie palilam, nigdy tez zadnego innego nalogu nie mialam. wiec widac jak czytasz ze zrozumieniem, a raczej jak tylko mi sie odgryzc a w ogole nue czytasz co pisze
Tylko wkurza mnie tłumaczenie palaczy i wersje o szoku po rzuceniu...
reklama
M@gda
Moderatorka
A 500+ jest finansowane z podatków, więc nie dość, że dostają kasę, to nie dokładają się do niej podatkami i oszukują nas wszystkich - i to jest ok??z pracownikami racja, wiekszoxc chce na czarno zeby 500 plus nie stracic, albo mowia ze im xie nie oplaca z domu wychodzic
Mówi sie to państwowe pieniądze, ale każda z nas musi zrozumieć, że nie ma czegoś takiego. Żeby państwo miało to my musimy zapłacić. I żeby coś komuś dać komuś trzeba zabrać w taki czy inny sposób.
Podziel się: