reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Normalnie to tempka wzrasta już po owulacji i utrzymuje się na poziomie wyższym niż min temperatura o przynajmniej 0,2 stopnia aż do @, ale po tych wszystkich lekach to sama już nie wiem, ale wydaje mi się że przy progesteronie to powinna być wyższa.

reklama
napierajka to ja jestem wyjatkiem bo mi nie rosnie od progesteronu hhhehe:)

mam ochote jutro zrobic sikanca:) ale poczekam do tej srody :)

Witam wieczornie moje kobitki :-)

Joweg
-no gdybym kochana była teraz obok Ciebie,to dałabym Ci do wyboru

KLAPS NA PRAWY LUB LEWY POŚLADEK (standardowo)
ZIMNY PRYSZNIC
ALBO OPIERNICZ Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA

Ty mi tu o żadnych małpiskach teraz nie myśl a temperatura moja droga to sprawa jak się okazuje dość indywidualna. Są przypadki,że kobitki mają temperaturę dużo poniżej 37 albo i nawet 36,6........
ZAPOMNIJ O JEJ MIERZENIU,SKUP SIĘ NA POZYTYWNYCH MYŚLACH,bo jak nie,to się mocno zdenerwuje a tego być chyba nie chciała ;)
Odpoczywaj jak najwięcej a dla poprawy humoru (mam nadzieję),to powiem Ci kochana,że ja ostatnio miałam temp. 35,6 - dokładnie wczoraj,dzisiaj trochę powyżej 36..... i wiesz co - wcale a wcale się tym nie przejmuje,choć pewnie gdybym miała w okolicach 37 to już myślałabym o jednym. Nie ma co się nakręcać.
RELAX, RELAX i jeszcze raz RELAX i POZYTYWNE MYŚLENIE - właśnie wypisałam Ci na to RECEPTĘ!!!! :tak::tak::tak: - LEK ZUPEŁNIE DARMOWY,WYMAGA JEDYNIE ODROBINĘ WYCISZENIA i przestawienia się na inny tor myślenia.

last time - wybieram wszytskie trzy opcje kary hehehhe a jak u ciebie czuejsz cos ? testujesz w czwartek tak ?

Joweg - nie takiej odpowiedzi się spodziewałam ;). Odpowiedź miała być następująca - "SKORZYSTAM Z DARMOWEJ RECEPTY" :tak::tak::tak:

Jak się czuje - wczoraj to myślałam,że zasnę na stojąco. Dawno nie miałam takiego "zjazdu" no i właśnie z ciekawości zmierzyłam sobie wówczas temperaturę,która wszystko wyjaśniła. Dzisiaj jakoś mi zimno...,delikatnie zaczęły pobolewać piersi po po bokach i sutki (na środku ;))))),poza tym samopoczucie całkiem spoczko. Naprawdę staram się myśleć pozytywnie - jak coś,to później będę się martwić ;)
Test z krwi tak Ci pisałam 1 CZERWCA a o sikańca może pokuszę się w Środę :)

Ja juz zlozylam uroczysta przysiege mojemu emkowi ze zadnego wczsniejszego testowania nie bedzie tylko tak jak zalecili w klinice czyli sikaniec 2 czewca. Jak wyjdzie pozytywny to weryfikacja po 2 tygodniach -test krwii a jak nie ...... Oj nie nie nie ma takiej opcji....beda 2 krechy !

elala - encyklopedią to mnie jeszcze nikt nie nazwał ale muszę przyznać,że to bardzo miłe uczucie :-) - thank you :)

tak na poważnie,to swojego czasu, godzinami siedziałam w necie w poszukiwaniu przeróżnych informacji,wpierw na temat inseminacji,potem in vitro ale do encyklopedii to mi jeszcze bardzo,bardzo daleko.
Sporo informacji uzyskałam również od mojego ginekologa,który poza robieniem usg,często dzielił się swoja,niezwykle przydatną wiedzą :)

KOCHANIUTKIE MOJE INVITRO-WOMEN ;)))) - to nasze PIĘĆ MINUT - NIECH BĘDZIE OPTYMISTYCZNIE :tak:;-)

reklama
Do góry