walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Oj jak ma to pomóc to wierzę ze sie dla nas nawet rozbierzesz,bo jak będzie zarażanie to ja tez wpadne :-)A proszę Cię bardzo! Tylko nie każ mi się rozbierać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj jak ma to pomóc to wierzę ze sie dla nas nawet rozbierzesz,bo jak będzie zarażanie to ja tez wpadne :-)A proszę Cię bardzo! Tylko nie każ mi się rozbierać
kciuki za jajaDziewczyny jestem właśnie w drodze na wizytę. Będą mi sprawdzać jajka i krew
to ty dupka dopochwowo bierzesz??? nie czaje Dupek to duphaston i to jest lek doustny nie słyszałam, żeby ktoś go brał dowcipnie. czyli nie że dupek to do d*** a jeśli dowcipnie to luteina, a to choć niby to samo to jednak coś innegoDupek to chyba luteina? Dopiero teraz bo musiałam się ogarnąć bo przeżyłam załamkę po tej słabej punkcji.
Mieszka pod Katowicami. Relanium sama u niego wyprosiłam bo wiem jak stres wpływa na macicę i skurcze a też wiem jak się stresuję. Dlatego też l4 wzięłam bo w pracy stresu mam dużo
ja sobie pozwoliłam na coś tam 12dpt i nie sądzę, żeby to miało jakiś wpływ na to co się stało tydzień później, więc jeśli nie masz skurczy/plamień to myslę że na małe co nieco możesz sobie pozwolić. Weź sobie najwyżej nospę łyknij przedDziewczyny czy uprawiałyścue sex na poczatku ciąży bo mam ogromną ochote ale jednak dla dzidzi wszystko? Lekarz nie zakazał.
Ciąża nie po ivf co prawda ale kochalismy się cała ciążę...Dziewczyny czy uprawiałyścue sex na poczatku ciąży bo mam ogromną ochote ale jednak dla dzidzi wszystko? Lekarz nie zakazał.
Ja poszcze od kilku miesiecy bo jakos sie boje. Wszystko mozna wytrzymac jak trzeba[emoji6]Dziewczyny czy uprawiałyścue sex na poczatku ciąży bo mam ogromną ochote ale jednak dla dzidzi wszystko? Lekarz nie zakazał.