No szkoda że udało Ci się ze mną zdecydowanie byłoby mi raźniej. Do crio przygotowywał mnie Dr Mercik. Z nerwów nie zapytałam o endo w dniu transferu ale wiem że w czwartek miało 8 - 9mm w sobotę 11mm a transfer miałam we wtorek więc albo miało te 11 mm albo więcej. Lekarz tylko mówił że endo bardzo ładne. Transfer miałam w 16 dc. Leków masa choć nie wiem czy i tak nie za mało.
Mam: dupka 3x1, estrofen 3x1, relanium 1x1, encorton 1x1, kwas foliowy 1x1, crinone (żel dopochwowy progesteronu) 2x1, i neoparin (zastrzyki) 1x1 Tak więc cały zestaw
Ja miałam we wtorek. Z tych nerwów nawet nie zapytałam czy ruszył po rozmrożeniu i jak się miał ale gdyby nie ruszył to chyba by mi go nie podali?
Dzięki kochane za troskę. Leki tak jak wyżej napisałam. Plamień już nie mam tylko ten raz właśnie rano jak się dziś obudziłam to gródki tej luteiny z takim brązowym miałam ale mam nadzieję że to nic poważnego może jeszcze się macica doczyszcza dla kropka. Transfer robił doktor Mercik na szczęście. Bardzo się starał żeby pięknie w środku kropka umieścić.