reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ale super!!!! odpoczywaj duzo! dzis jak bylam w klinice mega duzo smutnych dziewczyn...:( ciesze sie, ze u Ciebie ok a znasz plec?
ps. czy mozna jakos wylaczyc powiadomienia na emai? ja mam cala skrzynke zapchana eeehhh probowalam odklikac i nic.
A co do wyłączania, jakoś się da - poszperam,poszukam i powinnam znaleźć, ale przypomnij mi się, bo zaraz z domu wychodzę.

reklama
Nie będzie za późno,tym sie bie przejmuj! :-)
Skoro tak mówisz... :p

ja mialam 21dc transfer i bylo ok ;) wszystko moze a nie musi przy in vitro niestety...kiedys myslalam ze kazde in vitro konczy sie ciaza potem dopiero sie dowiedzialam jaka to wielka loteria...ale trzeba walczyc...
Oo.. To w takim razie martwię się już coraz mniej.. :rolleyes:

Ja mialam transfer w 22dc. Za tydzien sie okaze czy szczesliwy..
Teraz już się w ogóle nie martwię :-D

nie da sie, ja podchodze na cvhlodno a lekarz czemu ja twardziela udaje! no jak to:p haha! bedzie dobrze, pij wino!!!! zazdroszcze Ci tego winka tak bym sie napila...
Czy Wy chcecie ze mnie zrobić alkoholiczke? :szok:

@M@gda coś dla Ciebie i Twoich mruczusiów..

Załączniki

• FB_IMG_1505838877378.jpg
    FB_IMG_1505838877378.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Łaaa ale zajebiaszcze!!! Tez mam zamiar swoim jakas instalacje na scianie zrobić. To znaczy wstepnie jestesmy juz ugadani z projektantka co i jak, ale zanim zabudowa sciany to inne rzeczy remontowe ida, np podlogi ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę Ci tyłu kotów w domu....mi mojego bardzo brakuje... A ten nasz wiejski nadal nie da się dotknąć.... Zjada i spada... Czasem ewentualnie czeka na mleczko :-D

Do góry