reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mialas badanie wrogosci sluzu? Czasem tylko to jest przeszkoda a iui to omija i przede wszystkim w porownaniu z ivf to kosztuje grosze. Porobcie szczegolowe badania nasienia - oprocz zwyklego seminogramu niech wam zleca morfologie, test z hialuronianem itp a u ciebie przede wszystkim wypadalo by wiedziec czy owulacja wystepuje co miesiac mimo regularnych cykli nie zawsze tak jest, no i to badanie na wrogosc sluzu szyjkowego. Nie nastawiaj sie na to ze za miesiac bedziesz w ciazy, to niestety troche trwa. Chocby nawet okazalo sie ze tylko ivf wam zostalo to ta procedura tez moze potrwac kilka miesiecy. Zycze ci duzo cierpliwosci:) my sie staramy juz ponad 7 lat, wiec u Was 2 lata to jeszcze nie tak dlygo. Ale dobrze ze dzialacie, lepiej szybko reagowac nic czekac na cud:)
i skonczylo sie rumakowanie heheh czas wracac na ziemie.... znamy sie godzine a juz zostalam sprowadzona na ziemie ;)

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa I stara zarazem. 3 lata temu podchodzilam do ivf w uk, niestety bez sukcesow. Teraz powtórka, jestem 10 dni po transferze. Niestety sikacz dzis rano negatywny. Powinnam czekac do czwartku, jak lekarz mówił ale już nie robię sobie nadziei. Jestem na progesteronie, moje pytanie do was? Czy dopóki biore te czopki to okresu nie będzie czy jak to dziala? Jeśli bylybyscie tak mile I podzielily sie wiedzą ze mna byloby milo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiedziałam :(
Boze... spraw żeby się udało :(
Zylwia proponuje ci moj najlepszy sposob na czekanie na wynik bety. Zjedz se jakies dobre ciacho albo co lubisz, idz do sypialni i popatrz na swoje lozko - zaloze sie ze wola do ciebie "lęgnij se" :D poloz sie wygodnie i sie przespij :) czas zleci zanim sie obejrzysz. Trudno - maz nie bedzie mial najwyzej obiadu hehe

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa I stara zarazem. 3 lata temu podchodzilam do ivf w uk, niestety bez sukcesow. Teraz powtórka, jestem 10 dni po transferze. Niestety sikacz dzis rano negatywny. Powinnam czekac do czwartku, jak lekarz mówił ale już nie robię sobie nadziei. Jestem na progesteronie, moje pytanie do was? Czy dopóki biore te czopki to okresu nie będzie czy jak to dziala? Jeśli bylybyscie tak mile I podzielily sie wiedzą ze mna byloby milo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej,u mmnie tak jest ze dopoki nie odstawie to nie dostaje. Ale niektore dziewczyny juz.przed odatawieniem dostawaly plamienia. Przykro mi z powodu porazki, dalej probojecie w uk?

reklama
Zylwia proponuje ci moj najlepszy sposob na czekanie na wynik bety. Zjedz se jakies dobre ciacho albo co lubisz, idz do sypialni i popatrz na swoje lozko - zaloze sie ze wola do ciebie "lęgnij se" :D poloz sie wygodnie i sie przespij :) czas zleci zanim sie obejrzysz. Trudno - maz nie bedzie mial najwyzej obiadu hehe
Jak potrafisz proponuje najwygodniejsza pozycje wg jedej z moich kotek
1505722218-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry