reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
najchetniej podeszlabym do in vitro w nastepnym miesiacu ale boje sie ze u mnie moze byc problem z zagniezdzeniem sie zarodka i wtedy to juz lipa nawet in vitro nie pomoze :-(
Pomoże, tylko musi być odpowiedni plan działania i dobrze dobrane leki. Trzeba poznać powód dlaczego dzieci nie chcą z tobą zostawać, jeśli taki rzeczywiście jest twój problem. Ale tego nie da się stwierdzić po jednym nieudanym ivf (jeśli by się nie udało, ale nie możesz tak myśleć jeszcze znaim pójdziesz na pierwszą wizytę!!!).

Dziewczyny a ja sie zastanawiam o ile IUI zwieksza szanse w porownaniu do "naturalnej" metody przy stymulowanym cyklu z endometrioza w tle. Parametry nasienia w miare ok. Lekko obnizona ruchliwosc.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba o kilka % ale bierzesz ja w ogole pod uwage?

Zeby miec prlny pecherz bo wtedy lepiej dostac sie tam gdzie trzeba i usg robia przez brzuch, wiec zeby bylo cos widac. Wypij tylko ok 0,5l pol godziny przed. Nie pij wiecej bo bedziesz czula zbyt duzy dyskomfort :) powodzenia!
Acha to tak zrobie :) normalnie az sie trzese z nerwow hehe. Dobrze, ze moj m wyrobi sie, zeby ze mna jechac, bo normalnie nie dalabym rady prowadzic :p

Invicta Waw... Bylam u Kunickiego i super... Właśnie on nie doprowadził do hiperstymulacji stad to rewelacyjne samopoczucie. Małe dawki hormonów, reszta lekarz olewka, Jezak młoda pani i zdrowa bedzie ok, a pan N to robił transfer i tak Państwo nie rozumiecie oznaczeń... Haha! No i zero zaleceń to dobrze, ze takie samopoczucie bo inaczej rozpacx... A Ty gdzie sie leczylas?
Invimed Warszawa. U dr Jarosława Kaczyńskiego :D:D
Kurde, pisałam o tym ze dwa razy już, ale żebyście widziały minę kadr jak dawałam zwolnienie ciążowe od tego ginekologa :D:D Jarosław Kaczyński ma moc nawet ciążówki wypisywać :D:D

reklama
Do góry