reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na pazdziernik zaczej nie ma szans.... miesiac przerwy... :(
Asik tylko nie płacz tm za duzo,dziś możesz się nawlić ( w końcu weekend; ) ) masz L4 wiec sie wybyczysz poszalej moze na tańce idzcie z M. i szalejcie do białego rana! A jak wyleczysz kca to ustalaj nowy plan! Dobry plan niejest zły i plan być musi! Plan podstwa działania. To moje motto :)
Hmm więc kiedy planujesz isc na pogadankę do gina?

ja rozkminiłam tak, że ide do Lewego w piatek ale jak szansy nie da albo nie bedzie miał planu który mnie przekona to pójdę do niego. I dam znaka na bank.
Kolezanka opowiedziała mi o nim 4 historie:
1. dziewczyna w młodości usunęła dziecko i miała potem problemy w zajsciu miała coś pouszkadzane chyba- pomógł udało się naturalnie
2. dziewczynie nie udało sie ivf - pomógł i udało sie naturalnie tez
3. Lasce nie dawali szans bo wiekowa na swoje dziecko biologicznie i adoptowała komórkę i urodziła dzidzię potem trafiłado niego i nie wiem znówco zrobił ale po roku była w naturalnej ciąży
4. Wiekowa dzieuszka paliła i piła i nie mogła zajsc i powiedzial ze jej pomoze ale odstawia alko i faje. Pomógl zaszła ale nie odstawiła i w 3 mcu poroniła.

Sama nie wiem co myslec.
Jedną dziewczyne z 4 powyższych znam osobiście.
No tak tylko u nas to czynnik męski... także ja raczej nie będę się do niego wybierać, bo w takich przypadkach to co może ginekolog poradzić?

reklama
Życzę Ci byś tak jak Ja myślała o tym dopiero po urodzeniu dziecka . Oni Cie nie okłamali bo u mnie tez były super jakości ale przy procesie zamrażania i rozmrażania one tracą na jakości i wtedy odpadają w przedbiegach . Kiedyś spotkałam kobietę która miała raka i polecono jej pobrać jajeczka by kiedyś miała dzieci . Niestety właśnie po rozmrożeniu się nie udało nic uzyskać i dziś jest w ciąży ale z jajeczka dawczyni bo swoich przez chemię już nie ma

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ha !! Urodze jak te zamrożone sie dobrze zapłodnia !!
Dobra ktoś musi być pierwszy padło na mnie!!
Będę Waszym króliczkiem doświadczalnym :laugh2:

Do góry