reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieję ze sie pozbede bo całkiem ok teraz jest. Miałam dużo gorsze bakterie. Taka moja uroda ciążowa[emoji53] Moja lekarka strasznie tego pilnuje i mi zaraz w ciąży robiła mimo ze przed in vitro bylo ok. A potem to już co wizytę prawie bo non stop coś mam.

---23tc---
Tak sie zastanawiam wlasnie bo ja mialam problem z paciorkowcem i nie wiem czy czekac do nastepnej wizyty i pytac o to dr czy robic juz na wlasna reke posiew zeby sprawdzic co i jak...

Maz mnie wlasnie zabral na kolacje bo dzis 3 rocznica slubu i jak wysiadlam i szlam to mnie tak Cipa zabolala że musiałam kucnac... Tak wiecie tak nie wiem no myślałam że się poplacze :( zejdę do tego 20stego!!!!!!!

To mogło być zagnieżdżanie zarodka, ja miałam takie bóle przy pierwszej ciąży. Aż oddechu złapać przez chwile nie mogłam i kucalam właśnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry