dżoasia
Fanka BB :)
Agnies a ty powtarzałaś jeszcze?Bardzo dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnies a ty powtarzałaś jeszcze?Bardzo dobrze
No wlasnie ja tez liczylam duze dawki i nie wychodzilo mi tyle. Wiesz nie mam lekow do stymulacji ale zostaly mi prawie trzy op estrofemu jak bys chciala to moge ci je odstapicTak tak wiem dlatego kombinuje z zalatwieniem lekow i to co mi bedzie brakowac dokupie na 100%
4500 to raczej mi na leki nie pojdzie nawet przy duzych dawkach
Ważne, że coś ruszył A 200g w niecały tydzień jak na takiego malucha to nie jest w miarę zadowalający wynik?Dziewuszki jestem po usg. Piotruś ma wciąż malutki brzuszek choć szacowany na ciut większy niż w czwartek, waga drgnela do 1900 g (w zeszła środę 1700). Przepływy u obojga są bardzo dobre wiec dalej czekamy i się obserwujemy. Z pewnością zostane w szpitalu do dnia porodu wiec mimo tego że nienawidzę takich miejsc to mam nadzieję że poleze min 2 tygodnie. Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, dla których ten dzień jest bardzo ważny [emoji110]
[emoji127] 28.10.2017
Cudnie piekny przyrostBeta dziś 4095.14!!!
Gratulacje i pieknych przyrostowDziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???
Kochana Ty następna w kolejce!!!Wspaniale się czyta takie wiadomości warto czekać bo jak widać marzenia się spełniają
Życzę Ci wszystkiego najlepszego
Bede pamietac i jak beda mi potrzebne to sie odezweNo wlasnie ja tez liczylam duze dawki i nie wychodzilo mi tyle. Wiesz nie mam lekow do stymulacji ale zostaly mi prawie trzy op estrofemu jak bys chciala to moge ci je odstapic
zrób w środę - powinno się co 48godz robić przyrosty (tylko nie lataj codziennie bo Cię tu zjedzą hahaha )Dziekuje dziewczyny.... teraz zrobię bete w czwartek... oby był dobry przyrost....
u mnie 19dcJa waśnie się zapisałam na wizytę jutro. Pierwsza przed crio. Od dzisiaj mam łykać estradiol. Dziewczyny, te które miały crio na sztucznym, w którym dniu cyklu miałyście transfer?