reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak tak wiem dlatego kombinuje z zalatwieniem lekow i to co mi bedzie brakowac dokupie na 100%
4500 to raczej mi na leki nie pojdzie nawet przy duzych dawkach
No wlasnie ja tez liczylam duze dawki i nie wychodzilo mi tyle. Wiesz nie mam lekow do stymulacji ale zostaly mi prawie trzy op estrofemu jak bys chciala to moge ci je odstapic

Dziewuszki jestem po usg. Piotruś ma wciąż malutki brzuszek choć szacowany na ciut większy niż w czwartek, waga drgnela do 1900 g (w zeszła środę 1700). Przepływy u obojga są bardzo dobre wiec dalej czekamy i się obserwujemy. Z pewnością zostane w szpitalu do dnia porodu wiec mimo tego że nienawidzę takich miejsc to mam nadzieję że poleze min 2 tygodnie. Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, dla których ten dzień jest bardzo ważny [emoji110]

[emoji127] 28.10.2017
Ważne, że coś ruszył:) A 200g w niecały tydzień jak na takiego malucha to nie jest w miarę zadowalający wynik?

reklama
Do góry