nie jestem w stanie ci powiedziec co masz robic ,bo nie jestem ani lekarzem ,a tym bardziej twoim. Grubosc endometrium przy takich obserwacjach nie gra wiekszej roli a raczej czas pierwszego progesteronu w stosunku do transferu,obrazowo mowiac jesli mialas zalozmy 5 krio,za kazdym razem prg byl dodawany 5 dni przed transferem i nic z tego nie bylo,a raz zaczelas go brac 6 dnia w poludnie i po 6 dniach byl transfer i implantacja potwierdzona Beta,moze to wskazywac na przesuniete okno.Powinnas to zasugerowac swojemu dok.Przy endo nie ma na szczescie stalych wartosci ,chociaz im ciensze tym podobno gorzej.Tak to natura wymyslila ze jesli endo jest odpowiednie dochodzi tez do implantacji,to w koncu w nim sa receptory odpowiedzialne za implantacje.Przypadkiem nie jestes w Gyncentrum?
Acha...dopiero po czwartym przeczytaniu Twojego posta zajarzyłam
Czyli okno otwiera się nie w danym dniu cyklu, tylko w danym dniu po włączeniu progesteronu (niezależnie od dnia cyklu).
To ja zawsze miałam równie długo progesteron przed transferem (stosunkowo do wieku zarodka).