reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia wiem ze marzysz o dwójce dzieciaczków ale pamiętaj że jak jeden tylko postanowi zostać to wahania bety się mogą zdarzyć. Oczywiście tak nie będzie ale żebyś nie denerwowala się niepotrzebnie. Narazie przyrost jest ok oceni się w środę coś więcej [emoji106]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
wiem to wszystko właśnie wiec dlatego nie tryskam szczęściem tylko traktuje tą info z dystansem a dziewczyny mnie tu "kopią", że mam się cieszyć :p mózgu sie nie da wyłączyć więc myśli dobre biją się z tymi niespokojnymi...

@dżoasia gratuluję przyrostu :)
Froncia trzymam kciuki za udany transfer
Joko 86 za Ciebie i dzidziusia ogromne kciuki żeby wszystko wróciło do normy
Wszystkim życzę miłego dnia

wiem to wszystko właśnie wiec dlatego nie tryskam szczęściem tylko traktuje tą info z dystansem a dziewczyny mnie tu "kopią", że mam się cieszyć :p mózgu sie nie da wyłączyć więc myśli dobre biją się z tymi niespokojnymi...
A poprzednio jaka miałaś betę? przy pierwszym transferze

Hejka. Byłam dziś na monitoringu i w środę punkcja :D i mam pytanko do Was. Dziś mam zrobić zastrzyk tylko Ovitrelle. Ale nie zapytałam czy Medrol mam brać cały czas..?

reklama
Do góry