super!!! cudnie... i czekamy z zaciśniętymi kciukami.
Jeszcze tylko hyc w kalendarz i będzie super
Wieczorem wróci komputer to podziałam i się wpisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super!!! cudnie... i czekamy z zaciśniętymi kciukami.
Jeszcze tylko hyc w kalendarz i będzie super
wiem to wszystko właśnie wiec dlatego nie tryskam szczęściem tylko traktuje tą info z dystansem a dziewczyny mnie tu "kopią", że mam się cieszyć mózgu sie nie da wyłączyć więc myśli dobre biją się z tymi niespokojnymi...@dżoasia wiem ze marzysz o dwójce dzieciaczków ale pamiętaj że jak jeden tylko postanowi zostać to wahania bety się mogą zdarzyć. Oczywiście tak nie będzie ale żebyś nie denerwowala się niepotrzebnie. Narazie przyrost jest ok oceni się w środę coś więcej [emoji106]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
DziewcZyny już przytuliłam mojego kropeczka... 4aa... I i jeszcze 3 zamrożone teraz niech zostanie z Mamusia.....
Jak sobie tak licze to w sumie zadnej rewelacji nie ma... to tylko 30%, fakt ze po 24h ale jakos sie nie ciesze...
na tej stronce właśnie już sprawdzałam i mi wyszło że średni 2dniowy przyrost to 101%@dżoasia najlepiej na bellyfriend liczyć tam pokazuje czy przyrost jest prawidłowy
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
A poprzednio jaka miałaś betę? przy pierwszym transferzewiem to wszystko właśnie wiec dlatego nie tryskam szczęściem tylko traktuje tą info z dystansem a dziewczyny mnie tu "kopią", że mam się cieszyć mózgu sie nie da wyłączyć więc myśli dobre biją się z tymi niespokojnymi...
6dpt było 10,7 a 9dt 12.01 wiem, że duuużo gorzej ale i tak nie poczuje ulgi jak nie zobacze serduszek! maja być 2 i jużA poprzednio jaka miałaś betę? przy pierwszym transferze
Wiem wieże ci. Później wcale lepiej nie będzie bo ja do tej pory sie martwię i boję cieszyć a już ponad 9 tydzień6dpt było 10,7 a 9dt 12.01 wiem, że duuużo gorzej ale i tak nie poczuje ulgi jak nie zobacze serduszek! maja być 2 i już