reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
anioleczek...gratuluje @ !! oby byl tym ostatnim na dlugie miesiace!!:tak:

agawa...kochana bardzo sie ciesze, ze jestes spokojna, to najwazniejsze, skoro sie nie stresujesz tzn ze wszystko jest ok! twoj organizm juz wie...mimo wszystko ja zaciskam &&&& i nie puszczam az do wyniku betki!!

gieniek...no to wyczaruj tym kotem i mnie i sobie same pozytywne wiesci w czwartek:-D;-) ja tam wierze w zabobony i naklejanie plastrow...zrobie wszystko, byleby zwiekszyc psychicznie moje szanse:laugh2:

Sylha dokładnie tak samo jak u Magdusi mnie też ciarki przeszły jak to przeczytałam!! Trzymam kciuki,żeby wszystko było u nich dobrze...jednak to racja,że natura to nie matematyka i może płatać również pozytywne figle:)
Magdusia31 gratuluję,że córeczka, tak podpytywałam,bo byłam ciekawa,czy po in vitro częściej rodzą się chłopcy niż dziewczynki-tak jak to piszą w różnych artykułach..imię Lenka mi również się bardzo podoba,bo sama jestem Magdalena i brałam pod uwagę takie imię dla dziewczynki:tak:

Magdusia miałam 3 dniowe zarodki 4aa i 8aa czy jakoś tak został nam jeszcze jeden ale słabiutki i nie chcieli go mrozić.Podchodziłam w Białymstoku w bocianie, dzisiaj byłam na becie to wieczorem się okaże się czy jest jeszcze jakaś nadzieja.

Miliaa u Ciebie to ja jestem pewna,że wszystko będzie dobrze w czwartek:tak:moja kula i kot tak mówią,że zaczniesz stymulację i wyprodukujesz dużo ładnych jajeczek a one później będą ładnie się zapładniały i rosły w brzuszku u mamusi:-)

Gieniek- nie dość , ze mialysmy prawie taka sama sytuacje , ilośc komórek itd to jeszcze mamy tak samo na imię ;) u nas jeśli chociaż jedna będzie dziewczynka na co bardzo liczę to tez będzie Lenka:)

Lola216 żartujesz?:-) jesteś moim lustrzanym odbiciem he he a ty podchodziłaś w Polsce do in vitro? Fajnie by było mieć parkę:tak: ja mam przeczucia,że u mnie (jak wszystko będzie ok )będzie albo jeden chłopiec albo dwóch i tu mam problem,bo żadne imię męskie nie podoba mi się w 100%

Gieniek - tak w Polsce a dokładnie w Gamecie w Gdyni;) skoro tyle nas łączy to nic innego ci nie pozostaje jak mieć blizniaki :) mi tez każdy mówi, ze dwóch chłopców No i taki tez miałam pare lat temu sen .
A imiona dla chłopaków to Mateusz i Szymon :)

reklama
Lola ja podchodziłam w Invicta w Warszawie i teraz to już nawet jestem pewna,że też będę miała bliźniaki skoro ty też masz:-) dla chłopców mam przygotowane dwa zestawy (wiem głupia jestem...ale już mam) 1) Aleksander i Olgierd, 2) Mikołaj i Dominik a jeśli chodzi o dziewczynki to będzie dużo Lenek :) Też mi się kiedyś dawno śniło,że cyganka wróżyła mi z ręki i powiedziała,że będę miała samych synów-pamiętam to do dziś..mogłaby się mylić,bo chcę choć jedną córcię!!!

Do góry