reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak dzis samopoczucie kochana? :)
Mi juz od lenistwa zaczynaja glupoty po glowie chodzic:p
hahah a ja chyba odleżyn dostanę niedługo hahha
Na szczescie dziś jadę na wieś do psinek moich ukochanych:) to ruszę dupsko :) planuję też ogarnac chalupe do wyjazdu ale to pooootem :) teraz kawusia, forum, ksiazeczka itd:)
Ty jakieś plany na dziś, czy dzień jak co dzień ? ;)

Cześć, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wrzesniu czeka mnie kriotransfer. Napiszcie mi prosze czy ktoras z was pracowala od razu po transferze i jaki byl efekt łączenia tych dwoch czynnikow. Zaczelam nowa prace i okropnie bije sie z myslami co do chorobowego.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wrzesniu czeka mnie kriotransfer. Napiszcie mi prosze czy ktoras z was pracowala od razu po transferze i jaki byl efekt łączenia tych dwoch czynnikow. Zaczelam nowa prace i okropnie bije sie z myslami co do chorobowego.

Ja akurat od punkcji nie pracowałam. Nie wiem czy to miało jakiś wpływ, że się udało. Ja byłam tak zestresowana i pochlonieta sytuacją, ze nie dałabym rady skupić się na pracy po prostu

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Zalezy jaka masz prace. Jak fizyczna to odradzam, jesli biurowa to polecam - nie bedziesz tyle myslec:)

hahah a ja chyba odleżyn dostanę niedługo hahha
Na szczescie dziś jadę na wieś do psinek moich ukochanych:) to ruszę dupsko :) planuję też ogarnac chalupe do wyjazdu ale to pooootem :) teraz kawusia, forum, ksiazeczka itd:)
Ty jakieś plany na dziś, czy dzień jak co dzień ? ;)
Tez mam zamiar ogarnac chalupe bo mi jakies zle duszki nabrudzily:p a potem moze fryzjer w koncu ale to o ile sie zwleke w koncu z wyra i zrobie na czlowieka :) na razie koncze ta nudna ksiazke, w koncu na 560str zaczyna sie dziac cos ciekawego haha

reklama
Tez mam zamiar ogarnac chalupe bo mi jakies zle duszki nabrudzily:p a potem moze fryzjer w koncu ale to o ile sie zwleke w koncu z wyra i zrobie na czlowieka :) na razie koncze ta nudna ksiazke, w koncu na 560str zaczyna sie dziac cos ciekawego haha
wytrwała jestes ja bym juz ją pewnie rzucila w kąt. ja sie martwie bo moj wyjezdza na kilka dni w niedziele wiec sama w tym domu kota dostane chyba. A Twój dzień już niedłuuuugo!!!!!!! czuje ze to bedzi Twój czas!!!!

Do góry