to idealne macie!witamy w klubie 1,2 AMH
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Jak dzis samopoczucie kochana?przyłączam się do życzeń
Mi juz od lenistwa zaczynaja glupoty po glowie chodzic
hahah a ja chyba odleżyn dostanę niedługo hahhaJak dzis samopoczucie kochana?
Mi juz od lenistwa zaczynaja glupoty po glowie chodzic
Na szczescie dziś jadę na wieś do psinek moich ukochanych to ruszę dupsko planuję też ogarnac chalupe do wyjazdu ale to pooootem teraz kawusia, forum, ksiazeczka itd
Ty jakieś plany na dziś, czy dzień jak co dzień ?
Tysiek777
Cześć, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wrzesniu czeka mnie kriotransfer. Napiszcie mi prosze czy ktoras z was pracowala od razu po transferze i jaki byl efekt łączenia tych dwoch czynnikow. Zaczelam nowa prace i okropnie bije sie z myslami co do chorobowego.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja akurat od punkcji nie pracowałam. Nie wiem czy to miało jakiś wpływ, że się udało. Ja byłam tak zestresowana i pochlonieta sytuacją, ze nie dałabym rady skupić się na pracy po prostuCześć, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wrzesniu czeka mnie kriotransfer. Napiszcie mi prosze czy ktoras z was pracowala od razu po transferze i jaki byl efekt łączenia tych dwoch czynnikow. Zaczelam nowa prace i okropnie bije sie z myslami co do chorobowego.
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
dżoasia
Zalezy jaka masz prace. Jak fizyczna to odradzam, jesli biurowa to polecam - nie bedziesz tyle myslecCześć, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wrzesniu czeka mnie kriotransfer. Napiszcie mi prosze czy ktoras z was pracowala od razu po transferze i jaki byl efekt łączenia tych dwoch czynnikow. Zaczelam nowa prace i okropnie bije sie z myslami co do chorobowego.
dżoasia
Tez mam zamiar ogarnac chalupe bo mi jakies zle duszki nabrudzily a potem moze fryzjer w koncu ale to o ile sie zwleke w koncu z wyra i zrobie na czlowieka na razie koncze ta nudna ksiazke, w koncu na 560str zaczyna sie dziac cos ciekawego hahahahah a ja chyba odleżyn dostanę niedługo hahha
Na szczescie dziś jadę na wieś do psinek moich ukochanych to ruszę dupsko planuję też ogarnac chalupe do wyjazdu ale to pooootem teraz kawusia, forum, ksiazeczka itd
Ty jakieś plany na dziś, czy dzień jak co dzień ?
reklama
wytrwała jestes ja bym juz ją pewnie rzucila w kąt. ja sie martwie bo moj wyjezdza na kilka dni w niedziele wiec sama w tym domu kota dostane chyba. A Twój dzień już niedłuuuugo!!!!!!! czuje ze to bedzi Twój czas!!!!Tez mam zamiar ogarnac chalupe bo mi jakies zle duszki nabrudzily a potem moze fryzjer w koncu ale to o ile sie zwleke w koncu z wyra i zrobie na czlowieka na razie koncze ta nudna ksiazke, w koncu na 560str zaczyna sie dziac cos ciekawego haha
Podziel się: