w sensie stymulacyjny? o to mnie wyprzedziłaś o kilka dni jednakKochane dziś był pierwszy zastrzyk
reklama
trzymam kciuki. To teraz grzecznie do domku i do łóżeczka ...z dzwonkiemKropeczek mój kochany już jest ze mna i nie wypuszcze go przez 9 miesięcy; ) podana blastocysta 1AA Embriolog powiedział, że piękny; ) szczęśliwa jestem
Konstancja27
Fanka BB :)
Ja przed transferem podczas usg usłyszałam od pani dr, że za mało wypiłam. I do transferu musiałam jeszcze sporo wypić Więc co klinika to inna teoriaDziewczyny a mi nikt nie powiedzial ze mam miec pelny pecherz przy transferze i 5 minut przed poszlam do wc
Wiec nie wiem czy faktycznie musicie tak trzymac mocz[emoji6]
W Medicover Bialystok i doktora PierzynskiegoA gdzie się leczysz?
Olusja1987
Czy któraś z Was podchodzi może do in vitro w Poznaniu w Invimedzie?
gooossia17
To cieszę się, ze jest mała. Tylko, ze ja jestem już 16 dni na gonapeptylu i miałam zacząć stymulację właściwa w poniedziałek i wtedy byłam w 4 dniu cyklu.U mnie kilka miesięcy temu (przy stymulacji do iui) była właśnie na 3,5cm i zdążyła się wchłonąć do miesiączki. Teraz (miesiąc po stymulacji do ivf) w 3dc miałam prawie 5cm - z poprzedniego cyklu. Więc myślę że jak 3,5cm to mała i nie będzie z nią większego problemu
gooossia17
Ja tez już ogarnelam, na 14 jestem wpisanaDziewczyny... zebym ja was musiała do kalendarza wpisywać, serio, proszę, to jest chwila...
Rzućcie okiem na kalendarz i uzupełnijcie
gooossia17
Ja po odstawieniu antyków dostałam 10 dni po tyle, ze brałam gonapeptyl 3 dni przed odstawieniem antykoncepcji.Dziewczyny dziś mija 6 dzień po odstawieniu antyków i @ ani śladu... któraś z Was dostała może tak późno?? Zaczynam się martwić.. .
@gooossia17 Ja tez biorę gonapeptyl już od 1.5 tygodnia.... poczekam do jutra... może przyjdzie... mialam od 3 dni tylko bardzo lekkie plamienia.... mam nadZieję że pRZyjdzie....
reklama
Już po wizycie wszystko Ok ciąża tydzień 7 widać już na USG było cały zarys dzieciaczka serduszko i ma prawie 1cm biło mąż ucieszony bo zobaczył też leki po woli odstawiać mam co nie które i zmniejszać dawki wizyta za 3 tyg L4 do końca miesiąca a plamienia jak bedą krwią czy brudy mam nie jechać do szpitala tylko do niej i mam się nie przejmować bo wszystko jest w porządku
Podziel się: