reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja jestem w ciąży a dzisiaj się dowiedziałam że mąż mnie zdradza... Boję się że przez te nerwy stracę dziecko :(
Nie ogarnelam tego co przeczytalam... jak to? Podchodzicie do ivf i pn cie zdradza... serio nie rozumiem...

Ochlon. Niewazne co postanowisz jestes w ciazy!!! Masz dziecko i dla niego musisz byc silna!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wyrzuciłam go z domu ale martwię się że może coś się przez to stać bo się bardzo zdenerwowalam. No nic nie morze być normalnie. Lekarza mam niestety w innym mieście ale wypilam melise i leżę
A skad jestes?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyrzuciłam go z domu ale martwię się że może coś się przez to stać bo się bardzo zdenerwowalam. No nic nie morze być normalnie. Lekarza mam niestety w innym mieście ale wypilam melise i leżę
Jejku co za dupek! Postaraj się skupić na dziecku, chociaż wiem że to ciężkie...ale teraz tylko to jest najważniejsze!!!!!który to tydzień??.

Ja do Pawła Radwana. Jest właścicielem razem z bratem.
Atmosfera jest super. Profesjonalna obsługa. Wszyscy bardzo mili. Dziewczyny na recepcji super i zawsze od początku do końca prowadzi Cię jeden lekarz. Stymulacja, ocena, punkcie, transfer, wizyty.
Po punkcji możesz poprosić o przeciwbólowe leki dozylne gdyby Cie bolało bo i tak będziesz miała wenflon a jak się wybudzisz dostaniesz kanapeczke i herbatkę :)
Po to super, od razu jestem spokojniejsza :tak:

Meliskę weź no spe przeciw skurczom jeśli takowe masz teraz i odpoczywaj... Dziewczyny dobrze ci radzą nie możesz być teraz sama...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do Mercika :) uspokoił mnie trochę choć czuję że dłuuuużżżyććć mi się będą te dwa miesiące... ale jeśli to ma zwiększyć szansę powodzenia to wytrzymam. Tymczasem kupiłam sobie takie witaminki żeby mieć jakieś poczucie że coś działam już ;)
Gdzie to dostałaś? W zwykłej aptece? :)

reklama
Do góry