reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mozna byc w ciszy zdrowej az do konca i Tylko z jednym jajnikiem bo moja kumpela tak zaszla , jeden jej wycieli a ona pare mscy Po operacji zaszla w szczesliwa ciaze
Jesli niedrozne to JuZ problem niestety Ale ivf moze pomoc ;)trzymam kciuki!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko, ze ja ostatnio miałam 2 kryzysy. Jak zaczęłam brać hormony to pierwsze 2 tyg okej było, ale później zaczęło we mnie buzować wszystko to tak się zryczalam, ale plus był taki, ze od razu mi ulżyło :)
Jak Ci to pomogło to becz ile wlezie hehe ;) ja jakoś mam tak ,ze całkiem dobrze sie po tych zastrzykach czuje tylko chyba zaczęły działać bo odczuwam trochę jajnik Ale to chyba dobrze ;)

reklama
Dziewczyny ja jestem w ciąży a dzisiaj się dowiedziałam że mąż mnie zdradza... Boję się że przez te nerwy stracę dziecko :(

Kuzwa, ale to potwierdzone? Bo wiesz baby lubią wyalbrzymiac a a w ciąży to juz w ogóle... No ja kiedyś znalazłam tabletki na potencję u mojego , to juz o rozwodzie myślałam .....
Tak czy inaczej trzymaj sie i myśl o dzidziutku.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Wyrzuciłam go z domu ale martwię się że może coś się przez to stać bo się bardzo zdenerwowalam. No nic nie morze być normalnie. Lekarza mam niestety w innym mieście ale wypilam melise i leżę
A masz relanium ? Ja jak plamiłam i się bardzo denerwowowałam to lekarka kazała mi brać, a najlepiej napisz czy zadzwoń do swojego lekarza , chyba że melisa na Ciebie zadziałała?! I dużo spokoju Ci życzę!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja jestem w ciąży a dzisiaj się dowiedziałam że mąż mnie zdradza... Boję się że przez te nerwy stracę dziecko :(
No co za palant! Stajesz na głowie, a tu taki numer! Dobrze, że go wywaliłaś za próg. Daj sobie czas. Odetchnij i wtedy przemyśl co dalej. Teraz skup sie na Maleństwie. Nie siedź sama. Niech ktoś do Ciebie przyjedzie, czy to siostra, mama, przyjaciółka. Trzymaj się tam i pisz, gdy potrzebujesz.

Wyrzuciłam go z domu ale martwię się że może coś się przez to stać bo się bardzo zdenerwowalam. No nic nie morze być normalnie. Lekarza mam niestety w innym mieście ale wypilam melise i leżę
No co za gnoj! Dobrze zrobilas. Nie bym Ciebie wart. Co za dupek.. az sie wierzyc nie chce!
Jestes super babka wiec uszy do gory i jestem pewna ze dasz sobe rade! Trzymaj sie kochana

reklama
Do góry