reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niby 3-6 miesięcy, ale na wizytę jeszcze sie nie umówiłam, czekam aż @ sie skonczy( bo właśnie jest [emoji12]) i zobaczę co mi dr zaproponuje. Ja oczywiście chce wszystko i juz powoli opracowuje strategie która mu przedstawię [emoji12]I nie nastawiam sie ,ze za 3 miesiące, bo moze być rożnie [emoji58] ale nie byłabym sobą gdybym nie zaproponowała transferu za 2. [emoji23][emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A możesz sie juz z nami podzielic Twoja strategia? Ile masz mrozakow??

Kochana jeśli u Was jest czynnik męski to musisz ubrać spodnie, "zapuścić wąsy" i przejąć inicjatywę :) Bądź twarda i namawiaj Emka jednocześnie powtarzając mu jaki jest wspaniały. Macie jeszcze jedną próbę, oby się udało, ale w razie W to masz trochę czasu, żeby "popracować" nad mężem.
Ja miałam wielkiego stracha przed procedurą i cały czas do tej pory myślę, co będzie jeśli sprawdzi się najczarniejszy scenariusz, ale chyba mój Emuś ma na mnie sposób :D Nigdy w życiu nie usłyszałam, że to moja wina tylko zawsze mnie pociesza, jak wyję to przytula itp. Najważniejsze to trzymać się razem :):):)
Z tego co pamietam to Ey macie chyba jeszcze kilka blastusiow,co? No zobaczymy jak to wyjdzie... czas pokaże;-)

Macie rację trzeba walczyć. Jutro ani na wizycie u M ani u tej doktor Cz. nie wyjdę po 5 minutach ani po 15. Przykleję dupę do krzesła i będę tam tak długo siedzieć aż mi wszystko wyjaśnią, odpowiedzą na wszystkie pytania i znajdą jakieś rozwiązanie. Żadne pitolenie w stylu no zobaczymy jak będzie po okresie, no niech Pani przyjdzie za tydzień, miesiąc czy dwa. Żadnych ściem w stylu trudno nam powiedzieć dlaczego tak się stało. Uważają się za najlepszych na Śląsku, nazywają się ekspertami, chwalą dyplomami. To niech ruszą głową i niech się wysilą a nie podchodzą do człowieka jak do kolejnego numerka a jak jednak nie są tacy dobrzy to niech mi oddadzą kasę i znajdę takich którzy wiedzą co robią.
Sorry ale kurde byłam za grzeczna i miła. Jak petent u urzędzie albo pacjent u lekarza z NFZ a to jest prywatna klinika której płacę i mam prawo wymagać - zapomniałam o tym a oni potem wykorzystują to że człowiek jest już słaby psychicznie, zdesperowany i nie ma innej opcji.
Dobre podejscie :-) siedz tam dopóki nie bedziesz pewna na 100 % ze juz wszystko wiesz :-)

Dziewczyny wstalam ide do wc a tam brazowa plama na wkladce[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

A możesz sie juz z nami podzielic Twoja strategia? Ile masz mrozakow??

Zbieram informacje, bo moje pierwsze podejście było bardzo lajtowe... Teraz nie podejdę bez : Clexane, prolutex, i chyba wlewy z intralipidu,oczywiście bedzie estrofem, dupek i luteina, plus wit D bo mam niedobory, magnez i kwas foliowy. Immunologii jesCze nie robiłam, zrobię przy ewentualnym 2 Ivf,. Raczej biorę po jednej blastce(2 zostały) bo wydaje mi sie ,ze jednak 2 zarodki mi sie zaimplantowany tylko nie dały rady z tymi minimalnymi dawkami .

Oczywiście jestem otwarta na sugestie. Pierwsza ciąża zarodek przestał sie rozwijać w 6 tc.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry