reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nigdy nie czulam sie źle w novum. Wszyscy ludzie mega pomocni,od recepcjonistek,gabinet zabiegowy po lekarzy z ktorymi mialam do czynienia.

Jak zawsze, ile pacjentów tyle opinii.
Mnie akurat w zabiegowym tez panie nie przypadły do gustu.
A recepcjonistki zależy jaka zmiana.
Co do lekarzy ginekologów to mialam tam do czynienia z obuchowska, czerwińskim , staroslawska, wojewódzkim i zygler.
Ostatnich dwoje bardzo pozytywni.
Nie zależy mi,żeby komukolwiek popsuć opinii , piszę jak każdy o naszych odczuciach.
Powtarzasz betę hcg???

reklama
Dziewczyny, ja czytam i połowicznie do mnie wszystko dociera. Nie spałam w nocy, przebierałam się 2 razy bo tak sie pociłam i jestem niewyspana i ledwo kontaktująca.

Nie wrzucam kalendarza - nie chce mi się. Nikt dziś nie ma wizyt.

Będę podczytywać z doskoku, w zależności jak będę się czuła, tak będę się włączać do rozmowy.
Kuruj się , odpoczywaj i zdrówka życzę

Encorton mialam.podstawowa dawke czyli 7.5 tez uwazam ze malo nastepnym razem bede chciala wiecej u mnie jakis tam katarek byl i bol gardla nic poza tym. Choc teraz jak odstawiam to powrocily mi bole stawow wiec jednak te moje ana chyba ukrywaja cos poza hashimoto
W 3 dobie w 2 procedurach zarodki ksiazkowe 8a. Drugie podejscie wogole do dupy tam byla tragedia z nasieniem prawdopodobnie po przeziebieniu i goraczce

Kurcze, to musi się udać.
Może jednak potrzebny w większej dawce encorton i kroplowki z intralipdem?
Chociaż jak my mamy hashimoto to czy my możemy mieć ten intralipid? ?
Tam soja jest.
I ciekawe czy ja ubichinolem nie rozbujalam sobie hashi.
Przy pierwszej procedurze nie brałam tego ani tego dhea na komórki.

Kurcze, to musi się udać.
Może jednak potrzebny w większej dawce encorton i kroplowki z intralipdem?
Chociaż jak my mamy hashimoto to czy my możemy mieć ten intralipid? ?
Tam soja jest.
I ciekawe czy ja ubichinolem nie rozbujalam sobie hashi.
Przy pierwszej procedurze nie brałam tego ani tego dhea na komórki.
Hashi mogla rozbujac stymulacja moje parametry po 1 podejsciu polecialy na leb na szyje z niedoczynnosci wpadlam w nadczynnosc.
Hmm nie mam.pojecia co do polaczenia inyralipidu i hashi ale duzo osob z hashi mialo intralipid.

Dla mnie Rokicki był nawet bardzie kontaktowy niż Kaczyński, więc teraz nie wiem czy Kaczyński by ci podpasował...
Ale dostałam od niego szerokie spektrum leków, i encorton, i estrofem, i fraxiparynę, i euthyrox, i glukophage, moze nawet trochę na wyrost, ale zadziałało.
I tak, robiłam prywatnie.

To ja się raczej z nim nie dogadam.
Ja potrzebuję podyskutować i mieć wszystkie objaśnione.
Tak to znowu ktoś rzuci mi receptę na leki milcząc i będzie kicha ze stymulacji.
Jak u nich podchodzilam to juz wtedy mnie obstawili w leki.
Więcej mialam przepisane estrofemu i progesteronu niz w N.
Dostawalam nawet siofor chociaz nie mam pco.

Ja mam dodatnie ana co prawda nie duze a dodatnie ana to czesto choroby reumatologiczne. Moga byc tez podniesione przy hashi jesli nie ma objawow. Ale mnie wlasnie przed encortonem czesto bolaly stawy przez dlugi czas. Na encortonie bylo spoko zadnych boli a teraz jak zmniejszam dawke bole znowu sie pojawily
A podzerzalas badania o ana2 i ana3?

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Ja mam dodatnie ana co prawda nie duze a dodatnie ana to czesto choroby reumatologiczne. Moga byc tez podniesione przy hashi jesli nie ma objawow. Ale mnie wlasnie przed encortonem czesto bolaly stawy przez dlugi czas. Na encortonie bylo spoko zadnych boli a teraz jak zmniejszam dawke bole znowu sie pojawily
Ja nawet nie wiem co to sa te ana i ja sie je bada. Wydaje mi sie ze moge iec cos z reumatyzmem.. czy to moze stanowic przeszkode?

Do góry