reklama
anetka303
Fanka BB :)
[emoji7] piękne zwierzaki [emoji7]Wraz z moimi czarnuchami trzymamy bardzo bardzo kciuki Zobacz załącznik 815620
[emoji127] 28.10.2017
gooossia17
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było ale miałam dużo na głowie. Jestem 3 dzień po histeroskopii, okazało się, ze miałam polipa w jaki macicy, trochę mnie to zdołowalo ale już go nie ma. Dziś jest 11 dzień kiedy jestem na antykoncepcji od 26.07 zaczynam brać honapeptyl. Wiec powoli zaczyna się to na go tak długo czekaliśmy z mężem. Trzymam za was wszystkie kciuki i z całego serca pragnę aby nam wszystkim spełniły się nasze pragnienia
walczaca o szczescie
Aaaa ale piękne! :-) teraz to musi sie udac, tyle kciukow :-)Wraz z moimi czarnuchami trzymamy bardzo bardzo kciuki Zobacz załącznik 815620
walczaca o szczescie
Powodzenia. Najwazniejsze ze juz dzialacie :-)Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było ale miałam dużo na głowie. Jestem 3 dzień po histeroskopii, okazało się, ze miałam polipa w jaki macicy, trochę mnie to zdołowalo ale już go nie ma. Dziś jest 11 dzień kiedy jestem na antykoncepcji od 26.07 zaczynam brać honapeptyl. Wiec powoli zaczyna się to na go tak długo czekaliśmy z mężem. Trzymam za was wszystkie kciuki i z całego serca pragnę aby nam wszystkim spełniły się nasze pragnienia
kredka82
Evulek ja nic ni mam[emoji52] mnie tylko kluje caly czas w podbrzuszu ale mnie tak kluje juz od stymulacji..Dziewczyny czy to mozliwe 2dpt 2blastek miec plamienia blado różowe, brzuch pobolewa jak na okres. Mam nadzieje ze to dobry znak że zarodeczki sie wgryzaja.
plamien zadnych nie mialam tylko progesteron czasem ciut wyplynie
Alfistka
Też prawda....
Dziewczyny o co chodzi z tymi literówkami bo ja zgłupiałam???
Są oznaczenia ABC Literówki przy wypowiedziach, które nie mają z tym nic wspólnego, o co w tym chodzi?
Tak jak przy tym poście jest to oznaczenie a ja tu literówki żadnej nie widzę...
reklama
anetka303
Nooo to może być początek zagniezadzenia [emoji110]Dziewczyny czy to mozliwe 2dpt 2blastek miec plamienia blado różowe, brzuch pobolewa jak na okres. Mam nadzieje ze to dobry znak że zarodeczki sie wgryzaja.
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: