kredka82
Fanka BB :)
Jestem za!Qwa no skąd ty jesteś???!!! Przyjade i Cię za uszy zaciągnę na tą betę!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za!Qwa no skąd ty jesteś???!!! Przyjade i Cię za uszy zaciągnę na tą betę!!!
Aa to na to. A to nie u mnie z pęcherzem nie ma nic wspólnego akurat.Ja też miałam zapalenie pęcherza i bakterie i lekarz kazał brać żurawinę w tabletkach (bądź żurawit) już do końca ciąży.
Wydaje mi sie ze kiedyś pisałam za którymś razem. Ja na styczniowych mamach najwięcej siedzęNo ale chyba od tego jesteśmy, żeby sobie trochę pomarudzić i powspierać się. Jeśli nie tu mogłaś na ciężarówkach napisać...
Przy niepłodności idiopatycznej moze i jest to możliwe [emoji5]dziewczyny rozmawiałam ze swoja trenerka!oczywiście powiedziałam ,ze mamy problem!no i opowiedziala mi historie jak u nich w rodzinie byl taki problem tyle lat starania sie i nic ,propozycja invitro!i zaczeli brak suplementy diety ,uwazali co jedli i ile po 3 mc zaszła w ciązę ,a dzis ma 2 dzieci naturalnie!myślicie czy to powaga?poprostu dobre odżywianie sie trochę ruchu i moze sie udac
Trzymam IlonkaWitam dziewczynki ja już czekam przed Invictą w Gdańsku, muszę pobrać krew na toxoplazmozę, bo w środę robiłam w labo.ze skierowania na nfz i wyszedł mi pozytywny wynik igg, czyli że miałam przebytą, a przed transferem miałam robione w Invicie i wynik był negatywny i tak się stresuje .zaznaczę że igm jest negatywne .Trzymajcie kciuki wizytę mam na 10 tą.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha jesteś udana [emoji16]Dzień dobry dziewczyny wszystkim miłego dnia życzę.
Z życia histeryczki to wam opowiem jak wpadłam dziś w nocy w panikę. Poszłam siusiu w środku nocy no i stwierdziłam że nie zapale światła bo księżyc jasno świeci więc nie będę się półprzytomnej oślepiać. Gdy się wycierałam zobaczyłam na papierze jakby ciemną plamę. Wpadłam w panikę że już po owu że jakiś dziwny wczesny okres albo co. Okazało się że papier się przerwał i to dziura była a nie ciemna plama... Muszę się zacząć też jednak psychicznie leczyć
Ja mam niepłodność idiopatyczna. ...zmieniłam styl życia, zaczęłam ćwiczyć, przestałam pić kawę, zdrowo się odzywialam. ..(mąż ma super wyniki)nie pomogło, tylko in vitro dało Kropka, którego noszę pod sercemPrzy niepłodności idiopatycznej moze i jest to możliwe [emoji5]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]