reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny rozmawiałam ze swoja trenerka!oczywiście powiedziałam ,ze mamy problem!no i opowiedziala mi historie jak u nich w rodzinie byl taki problem tyle lat starania sie i nic ,propozycja invitro!i zaczeli brak suplementy diety ,uwazali co jedli i ile po 3 mc zaszła w ciązę ,a dzis ma 2 dzieci naturalnie!myślicie czy to powaga?poprostu dobre odżywianie sie trochę ruchu i moze sie udac
Przy niepłodności idiopatycznej moze i jest to możliwe [emoji5]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Witam dziewczynki ja już czekam przed Invictą w Gdańsku, muszę pobrać krew na toxoplazmozę, bo w środę robiłam w labo.ze skierowania na nfz i wyszedł mi pozytywny wynik igg, czyli że miałam przebytą, a przed transferem miałam robione w Invicie i wynik był negatywny i tak się stresuje .zaznaczę że igm jest negatywne .Trzymajcie kciuki wizytę mam na 10 tą.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam Ilonka

Dzień dobry dziewczyny :) wszystkim miłego dnia życzę.
Z życia histeryczki to wam opowiem jak wpadłam dziś w nocy w panikę. Poszłam siusiu w środku nocy no i stwierdziłam że nie zapale światła bo księżyc jasno świeci więc nie będę się półprzytomnej oślepiać. Gdy się wycierałam zobaczyłam na papierze jakby ciemną plamę. Wpadłam w panikę że już po owu że jakiś dziwny wczesny okres albo co. Okazało się że papier się przerwał i to dziura była a nie ciemna plama... Muszę się zacząć też jednak psychicznie leczyć ;)
Haha jesteś udana [emoji16]

reklama
Przy niepłodności idiopatycznej moze i jest to możliwe [emoji5]

Ja mam niepłodność idiopatyczna. ...zmieniłam styl życia, zaczęłam ćwiczyć, przestałam pić kawę, zdrowo się odzywialam. ..(mąż ma super wyniki)nie pomogło, tylko in vitro dało Kropka, którego noszę pod sercem :)

Do góry