reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No więc w czwartek crio wszystko super Endo rośnie pięknie jutro jadę na weekend nad morze i za parę dni przytulam z pozytywnym nastawieniem [emoji6][emoji4]

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Suuuuuuuuuper!!!!! Ale się wysyp transferow zrobił :D Kciuki już od paru dni mam sine, ale co tam, dla Was dziewczynki warto!!!

Nie pisałam raczej tutaj nic. Plamię jeszcze z przerwami od miesiąca i muszę leżeć. Nie pisałam tutaj nic bo wiem ze dziewczyny maja większe zmartwienia...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Nie ma mniejszych lub większych zmartwień. Każde jest tak samo ważne. Raz mi pisałaś o jakichś bakteriach. Super, że mimo wszystko z dzieciątkiem jest ok :)

Kochane,a czy jest tutaj któraś po KD z novum lub z innej kliniki?
zaczynam się zastanawiać czy nie zrobić z KD następnego podjeścia, bo coraz słabiej reaguję na stymulację i może to wina komórek.
Dla dziewczyn zaczynających mam taką ciekawostkę , że u mnie najsłabsza stymulacja wypadła po diecie bezglutenowej i bezmlecznej tak bardzo polecanej na dobre komórki. Więc może nie każdemu to służy.
Pierwsze in vitro to udane było na ogromnej ilości nabiału i glutenu. Stosowałam dietę dziewczyn z forum naszbocian. Nabiał, orzechy, wino i wszystko było super.

zaczynam się zastanawiać czy nie zrobić z KD następnego podjeścia, bo coraz słabiej reaguję na stymulację i może to wina komórek.
Dla dziewczyn zaczynających mam taką ciekawostkę , że u mnie najsłabsza stymulacja wypadła po diecie bezglutenowej i bezmlecznej tak bardzo polecanej na dobre komórki. Więc może nie każdemu to służy.
Pierwsze in vitro to udane było na ogromnej ilości nabiału i glutenu. Stosowałam dietę dziewczyn z forum naszbocian. Nabiał, orzechy, wino i wszystko było super.
Porcja pełnotłustego nabiału dziennie jest w naszym przypadku bardzo wskazana :)

Zanim was doczytam... po poludniu odkaslalam czop ropny, na szybko umowilam sie do lekarza i... mam delikatna angine ropna :) a ja sie dobrze czuje! Mam siedziec w.domu przez tydzien i brac duomox. Konsultowalam z moim ginekologiem i mam brac ten duomox. Takze tego... ogolnie super!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to Ci sie cholerstwo przypałetalo[emoji53] mam nadzieje ze szybko minie!

nie wiem czy mogę podpowiedzieć , bo też w ciąży się z tym męczyłam, ale pomogły mi tony lacibios femina, vivimixa czyli probiotyków i syrop dla dzieci żurawit.
w zasadzie teraz też coś się zaczyna dziać, mam do tego skłonności.
Ja tez pije lacibios femina. Kupilam 5 opakowan i zobaczymy bo tez mam sklonnoaci a meczylam sie niedawno bo po antybiotykachnie moglam sie doleczyc

Jeżeli podchodzisz do długiego to nie będzie za późno. Podczas jego trwania porobią ci w novum badania. 2 tygodnie wyciszania plus 10-12 dni stymulacji. Co do badań w novum są szczegółowi, nie dopuszczą cię bez. ja teraz też jestem w novum i nigdy nie musiałam tyle robić badań i powtarzać ich.
Oki, super :) dziękuje za informacje!

TLC

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurde, znowu przegapiłam!!!!

Bakterie w posiewie

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Jakie antybiotyki brałaś?

A to ciekawe! Ja tez mega ograniczyłam nabiał i gluten przed punkcją i była beznadzieja....

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytaj AnneMarie

reklama
dziewczyny rozmawiałam ze swoja trenerka!oczywiście powiedziałam ,ze mamy problem!no i opowiedziala mi historie jak u nich w rodzinie byl taki problem tyle lat starania sie i nic ,propozycja invitro!i zaczeli brak suplementy diety ,uwazali co jedli i ile po 3 mc zaszła w ciązę ,a dzis ma 2 dzieci naturalnie!myślicie czy to powaga?poprostu dobre odżywianie sie trochę ruchu i moze sie udac

Do góry