reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Alfistka ja też po punkcji chodziłam do tyłu. przeszło mi do dnia transferu. także spokojnie, może jeszcze się uda od razu, nie martw się na zapas bo i tak zaraz będziesz miała emocjonalną miazgę przez 2 tygodnie :) leż, pij dużo wody i odsypiaj. myślę że to też stres wychodzi...

M@gda, jakoś się boję... dopisze się w piątek jeśli @ nie przyjdzie. kalendarzowo powinnam dostać jutro a to byłby dopiero 7dpt.. ta stymulacja mi wszystko poprzesuwała. wiec w sumie nic nie wiem...

Witaj.wynajelam pokój na ten czas.mamy 500 km. Lecze się u Profesora.udało się za pierwszym razem.
No to faktucznie dalej niz my :) A pracujesz ? Ja pracuje i może być ciężko:( chyba że o tydzień uda mi się przesunąć urlop A jak nie to będę musiała skolowac zwolnienie;p

Też bym bardzo chciała żeby udało się za pierwszym razem :(

No to faktucznie dalej niz my :) A pracujesz ? Ja pracuje i może być ciężko:( chyba że o tydzień uda mi się przesunąć urlop A jak nie to będę musiała skolowac zwolnienie;p

Też bym bardzo chciała żeby udało się za pierwszym razem :(
A ja życzę wam wszystkim jak najszybciej :)

Uwaga, uwaga, dziś bardzo ważny dzień!!!

@walczaca o szczescie ma wyczakiwany i oby szczęśliwy criotransfer. Kciukasy!!!
@meg86 tym razem to będą te jajeczka - taka mamy nadzieję razem z tobą :)
@Klarsa - choć bardzo dawno do nas nie zaglądałaś, to planowo dziś jest wasz dzień. Oby wszystko poszło sprawnie!!

Dziewczyny powodzenia, jesteście na różnych etapach, ale każdy z nich jest stresujacy i ważny :)

@Klarsa - choć bardzo dawno do nas nie zaglądałaś, to planowo dziś jest wasz dzień. Oby wszystko poszło sprawnie!!
Powodzenia dziewczynki! Rozkładajcie ładnie nóżki i przynieście dobre wiadomości! Trzymam kciuki już od wczoraj!!! :)

reklama

Powodzenia dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry