reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Alfistka ja też po punkcji chodziłam do tyłu. przeszło mi do dnia transferu. także spokojnie, może jeszcze się uda od razu, nie martw się na zapas bo i tak zaraz będziesz miała emocjonalną miazgę przez 2 tygodnie :) leż, pij dużo wody i odsypiaj. myślę że to też stres wychodzi...

M@gda, jakoś się boję... dopisze się w piątek jeśli @ nie przyjdzie. kalendarzowo powinnam dostać jutro a to byłby dopiero 7dpt.. ta stymulacja mi wszystko poprzesuwała. wiec w sumie nic nie wiem...

Witaj.wynajelam pokój na ten czas.mamy 500 km. Lecze się u Profesora.udało się za pierwszym razem.
No to faktucznie dalej niz my :) A pracujesz ? Ja pracuje i może być ciężko:( chyba że o tydzień uda mi się przesunąć urlop A jak nie to będę musiała skolowac zwolnienie;p

Też bym bardzo chciała żeby udało się za pierwszym razem :(

No to faktucznie dalej niz my :) A pracujesz ? Ja pracuje i może być ciężko:( chyba że o tydzień uda mi się przesunąć urlop A jak nie to będę musiała skolowac zwolnienie;p

Też bym bardzo chciała żeby udało się za pierwszym razem :(
A ja życzę wam wszystkim jak najszybciej :)

Uwaga, uwaga, dziś bardzo ważny dzień!!!

@walczaca o szczescie ma wyczakiwany i oby szczęśliwy criotransfer. Kciukasy!!!
@meg86 tym razem to będą te jajeczka - taka mamy nadzieję razem z tobą :)
@Klarsa - choć bardzo dawno do nas nie zaglądałaś, to planowo dziś jest wasz dzień. Oby wszystko poszło sprawnie!!

Dziewczyny powodzenia, jesteście na różnych etapach, ale każdy z nich jest stresujacy i ważny :)

@Klarsa - choć bardzo dawno do nas nie zaglądałaś, to planowo dziś jest wasz dzień. Oby wszystko poszło sprawnie!!
Powodzenia dziewczynki! Rozkładajcie ładnie nóżki i przynieście dobre wiadomości! Trzymam kciuki już od wczoraj!!! :)

reklama

Powodzenia dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry