reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
"Niestety serduszko nie biło na czwartkowej wizycie.maleńka już nie urosła od ostatniego usg więc musiała już nie żyć od ponad tygodnia.przyczyny na razie nie znamy.od czwartku indukowali poród i dopiero dzisiaj jest już po.gorzej być nie może..."
Oh Boże... to straszne ;-( nie wyobrażam sobie co oni teraz czują.... ;-((( każde słowa i pocieszenia w takiej chwili nie mają sensu

Dziewczyny ,
pamietacie Aniasiwa? zaczynala tutaj swoja przygode potem przeniosla sie na ciezarowki.W piatek wieczorek ,przyslala to:
Właściwie nie wiem co mam napisać a coś powinnam.dzisiaj urodziłam moja martwa córeczkę .zdażył się najczarniezy scenariusz i najgorsza chwila mojego życia.poproszę o wykreślenie nas z kalendarza.życzę wam wszystkim samych szczęśliwych chwil i dobrych wiadomości.dużo siły.nie sądzę żebym po tym wszystkim próbowała jeszcze raz.nie mam już na to siły.bylyscie ogromnym wsparciem.dziękuje.

nie wiem czy widzalyscie to:(:(:(:(:(:(
O masakra. Kochanie wspolczuje bardzo brak slow ktore moga opisac ten bol :( :(

"Niestety serduszko nie biło na czwartkowej wizycie.maleńka już nie urosła od ostatniego usg więc musiała już nie żyć od ponad tygodnia.przyczyny na razie nie znamy.od czwartku indukowali poród i dopiero dzisiaj jest już po.gorzej być nie może..."
A czy to nie bylo powilkanie po amniopunkcji ktora miala ?
Boze jakie zycie jest niesprawiedliwe czemu nas tak doswiadcza nie dosc ze czlowiek nie moze zajsc naturalnie to jeszcze ciaza tak strasznie sie konczy :(

Dziewczyny ,
pamietacie Aniasiwa? zaczynala tutaj swoja przygode potem przeniosla sie na ciezarowki.W piatek wieczorek ,przyslala to:
Właściwie nie wiem co mam napisać a coś powinnam.dzisiaj urodziłam moja martwa córeczkę .zdażył się najczarniezy scenariusz i najgorsza chwila mojego życia.poproszę o wykreślenie nas z kalendarza.życzę wam wszystkim samych szczęśliwych chwil i dobrych wiadomości.dużo siły.nie sądzę żebym po tym wszystkim próbowała jeszcze raz.nie mam już na to siły.bylyscie ogromnym wsparciem.dziękuje.

nie wiem czy widzalyscie to:(:(:(:(:(:(
Tak mi przykro [emoji20] niewyobrażalny ból...[emoji22]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniasiwa bardzo Wam współczuję nawet nie chce i nie potrafię sobie wyobrazić co czujecie...
Kochana jeśli to czytasz to ściskam Cie mocno.

reklama
Do góry