reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję :)
Hmmm ciężko powiedzieć, wszystkie dziwne objawy które miałam w ostatnie dni powoli ustępują. Teraz tylko troszkę czasami pobolewa mnie brzuch , zwłaszcza kiedy za dużo chodzę. No i oczywiście mogłabym spać bez przerwy , jednak jestem pewna że senność to wina leków :)

U mnie tez pobolewanie brzucha, senność i ciagle mi sie odbija ;-) biorę tylko luteinę i sadze ze to jej zasługa...
Na razie nie mam bólu piersi..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Liczy się przyrost

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Zupełnie nie mam o tym jeszcze pojęcia ... pierwsza próba ivf , pierwsza ciąża ( ależ to pięknie brzmi ♥️) ...
zaraz w poniedziałek pobiegnę na badanie :)

U mnie tez pobolewanie brzucha, senność i ciagle mi sie odbija ;-) biorę tylko luteinę i sadze ze to jej zasługa...
Na razie nie mam bólu piersi..

Ból piersi mam od samego początku stymulacji i to jaki ... po ostatnich bólach brzucha które zwiastowały nadchodzącą giga @ byłam pewna , że nici z ciąży ... a tutaj niespodzianka. Chyba ciągle jestem w szoku :)

Zupełnie nie mam o tym jeszcze pojęcia ... pierwsza próba ivf , pierwsza ciąża ( ależ to pięknie brzmi [emoji813]️) ...
zaraz w poniedziałek pobiegnę na badanie :)
Na początku przyrost w ciągu 48h ma być przynajmniej o 66% [emoji5] to masz tyle szczęścia co ja nam też udalo się od razu [emoji5]

f2w33e3k7fvoiiol.png

Na początku przyrost w ciągu 48h ma być przynajmniej o 66% [emoji5] to masz tyle szczęścia co ja nam też udalo się od razu [emoji5]

f2w33e3k7fvoiiol.png
Bardzo się cieszę i bardzo boję , rozmawialam właśnie z lekarzem ... twierdzi że wynik jest zbyt niski , ale pozostajemy przy lekach i powtarzamy w poniedziałek badania :) baaaardzo wierzę że się uda :)
Chciałabym powiedzieć w poniedziałek , że obie jesteśmy szcześciarami :D

Bardzo się cieszę i bardzo boję , rozmawialam właśnie z lekarzem ... twierdzi że wynik jest zbyt niski , ale pozostajemy przy lekach i powtarzamy w poniedziałek badania :) baaaardzo wierzę że się uda :)

Czasami nie rozumiem lekarzy...
Dziś tez dzwoniłam do NOVUM żeby skonsultować wynik - podobny do Twojego - 58,53 w 13dpt dwudniowego i nikt sie nawet nie zająknął ze wynik jest za niski - powiedzieli, ze sie cieszą i żeby powtórzyć jutro krew.
Nawet jeżeli faktycznie uważa sie, ze wynik jest za niski, to kazdy, nawet laik wie, ze po pojedynczym wyniku sie nie ocenia, tylko po przyroście - po lekarzach spodziewamy sie większego profesjonalizmu...

Pogadaj z @Ropuszka666 wydaje mi się ze Ona miała jeszcze niższe wyniki. Ja mialam 7dpt 5dniowej blastki okolo 50 betę

f2w33e3k7fvoiiol.png

reklama
Do góry