tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Dzięki za odp Mam nadzieję, że reszta też będzie ok, tylko wtedy nie wiem czy mieć nadzieję, że teraz Maluszek nie poradził sobie przez przypadek, czy jest jeszcze jakaś inna przyczyna...
Jeśli mogę to powiem tak, ja po tym moim kilku miesięcznym leczeniu przyszłam z super wynikami do lekarza a ona mi na to tak trzeba korzystać póki ma pani taka dobra odpowiedź na leczenie i podamy dwie 5dniowe blastocysty na pewno się uda wyniki ma pani super......i co i beta nawet nie drgnęła byłam załamana i przychodzę na wizytę ze łzami w oczach i wynikiem poniżej 0,1 beta hcg a pani doktor to przecież nie możliwe, bałam się strasznie co teraz będzie skoro wyniki super a mój organizm nie chce przyjąć zarodków...ale pani doktor nie poddała się i kazała podejść do kolejnego crio i co i tym razem podała mi dwa 3dniowe zarodki i zostały ze mną.. co prawda byłam obstawiona masa lekow przed transferem i po transferze i dopiero teraz z nich schodzę ale się udało...więc powiem tak tu naprawdę wszystko musi ze sobą wspolgrac,zarodki, Twoja macica,endometrium, stan zdrowia wszystko musi w jednym czasie zaskoczyć...bo wystarczy że jedno będzie nie tak i juz się nie udaje - tak mi tłumaczyła moja pani doktor i immunolog do którego chodziłam...także czasami nie ma się co sugerować a bo wyniki są super to teraz musi się udać trzeba podejść do tego z dystansem i nie poddawać się mimo porażki bo gdzieś tam jest dzidzia która właśnie czeka na Ciebie