reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

przy stymulacjo piłam alkohol nie nagminnie ale piłam, teraz nie pije już po transferze, mam pytanko.
Jak to jest z tym jeżdżeniem autkiem??? Transfer miałam we wtorek, musiałam wracać autem jutro chciałam się na zakupy wybrać mogę czy lepiej nie??? Mam leżeć czy nie??? ogólnie o kobla dostaje i chce już wiedzieć. dzisiaj mam raczej przeczucie ze nic z tego nie wyjdzie.

reklama
Z tą ilością leków to chyba lekka przesada... rozumiem- coś tam trzeba brać ale żeby aż tyle???? Jak ma się udać to i tak się uda. Wątpię czy takie faszerowanie się to coś pomaga...

Winko jako lekarstwo faktycznie może być w porządku.
marcikuk głowa do góry kochana. wszystko będzie ok;-)

anioleczku - dziękuje za słowa wsparcia. a co z ta jazda samochodem mogę czy nie???

hehe dzięki twojemu suwaczkowi widzę ile czasu do moich urodzin :-)

Katee- duża ilość płynów i białka jest istotna by uniknąć hiperki.

Marcikuk- też mnie wątpliwości dopadały. Ja odpoczywałam pierwszego dnia po transferze, a potem żyłąm normalnie tzn. unikałam wysiłku, ale nie że ciągle leżałam.Będzie git!!!!!

Dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie :-D
Po wczorajszym USG dziś rozpoczynam wyciszanie i jestem MEGA HAPPY!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D To się wydaje takie nierealne wszystko!!! ale się powoli dzieje :-)
Zaraz urywam się z pracy i lece do apteki po leki i zaczynam się dziabać w brzuch!
Śmiać mi sie chce, bo myślałam, że to tylko ja tak wszystko przeżywam i nie śpię po nocach a tak dziś czytam i widzę, ze większość reaguje podobnie :-)
marcikuk zaciskam kciuki, żeby czas leciaół szybko!!

katee wydaje mi się, że nie ma przeciwskazań. przed punkcja 3-6 dni mężczyzna musi mieć zachowaną abstynencję, żeby mieć ładne plemniczki i chyba tyle. nie słyszałam/nie wyczytałam nigdzie żadnych przeciwskazań.

reklama
agavva- to superrr kochana antykami sie wyciszasz ?:)

milaia-
ja mialam histeroskopie i do trzech dni po tylko nie mozna bylo nam sie przytulac :)

Do góry