reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Debilnie wyglądają moje dwa ostatnie posty jeden pod drugim... Ale takie właśnie jest forum. Palpitacji serca można dostac.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety tak to już jest ze staraniami. A tutaj, na naszym forum to wszystko skupione jest jak soczewce. Wierzę jednak, ze każdej z nas dane będzie szczęście i radość przewijania zafajdanych pupeczek[emoji23] [emoji23] [emoji1]

Mam pytanie do dziewczyn które plamiły na początku po pozytywnej becie . Czy tego plamienia było dużo i jaki miało kolor i czy miałyście przy tym bóle ? Odchodzę od zmysłów za każdym razem gdy chodzę siku i się podcieram to wypływa jakby Luteina czekoladowa . Myśle czy nie pójść na izbę na USG ale boje się ze jak powiem ze to 5 tydzień po ivf i biorę leki to odeślą do domu [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana, jak masz byc spokojniejsza to jedz do szpitala. Stres Wam nie służy. Ja jak dostałam silnych skurczy dzień po Usg to pojechałam. Miałam gdzieś, ze nazwa mnie panikara.

Tak sie cieszę! Gratulacje!!!
Nie widzę suwaczkow na tel., który to tc? Ja sie zastanawiam rownolegle na pappa i harmony lub nifty.
Ja teraz mam 14 tydz i 3 dzień. Mi lekarz doradzał nifty przy bliźniętach, ale opinie są różne. Cieszę się, że mimo wszystko Bąbelki są zdrowe. A jak u Ciebie?
I ja nie mam suwaczka. Korzystam tylko z tel i za bardzo mi tu świrował[emoji4]

reklama
Ja teraz mam 14 tydz i 3 dzień. Mi lekarz doradzał nifty przy bliźniętach, ale opinie są różne. Cieszę się, że mimo wszystko Bąbelki są zdrowe. A jak u Ciebie?
I ja nie mam suwaczka. Korzystam tylko z tel i za bardzo mi tu świrował[emoji4]
A dziekuje :). Byłam wczoraj na usg i ludek ma 1.15 cm :D. To 7 tc i mam sie juz rejestrować na pappa ale naczytałam sie trochę o tym teście i boje sie przekłamań i niepotrzebnej paniki. Muszę poczytać więcej o nifty i harmony.
Duzo zdrówka Wam zycze :D.

Do góry