Ilona 88
Fanka BB :)
Super, teraz trochę spokoju będzieDziewczyny mam pełny opis wyników pappy. Ryzyko wad genetycznych jest minimalne. Jezu najdroższy, jaka radosc[emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, teraz trochę spokoju będzieDziewczyny mam pełny opis wyników pappy. Ryzyko wad genetycznych jest minimalne. Jezu najdroższy, jaka radosc[emoji7][emoji7]
W moim sercu na pewno[emoji7] [emoji7]Super, teraz trochę spokoju będzie
Raczej nie, mialas szczeke naswietlana a nie brzuszekMam jeszcze jedno pytanie, szukam w necie jakiegos info ale nic nie moge znalezc. Podczas stymulacji (krotki protokol) na 5 dni przed punkcja mialam robione rtg szczeki-nosze aparat i bylo to wymagane. Wylecialo mi z glowy zeby powiedziec to mojemu lekarzowi prowadzacemu ivf, a z drugiej strony czy moze to miec jakis wplyw na komorki?
Kurde, ada jak mi przykro ;(Beta <0,1 jest płacz i rozpacz
Bardzo się cieszęDziewczyny mam pełny opis wyników pappy. Ryzyko wad genetycznych jest minimalne. Jezu najdroższy, jaka radosc[emoji7][emoji7]
Tak mi przykro... Ale proszę walcz dalejBeta <0,1 jest płacz i rozpacz
Więc na razie głowa do góry. Jeszcze coś może urośnie. A nawet jeśli nie, to przecież potrzebne jest tylko jedno złote jajeczko[emoji7]Ja rozpoczęłam stymulację w 5 dc, dziś jest 13 dzień, mam wizytę na poniedziałek. Dawka zwiększona.