reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, na tyle na ile da sie popodgladac przez usg to orzeszek zdrowy. 5.5cm ma. Wielki jest. Nozki raczki nosek sa. Plakalam cale usg... taki śliczny ten moj orzeszek. Nie chcial byc podgladany - kopal, wiercil sie. No i... jeden lekrz mowi ze raczej dziewczynka, drugi ze chyba chlopak wiec... jedenna pewno ma racje :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super że wszystko dobrze, najważniejsze by było zdrowe, a czy ma tam muszelkę czy fifolka między nogami to już nie ważne ;)

reklama
Dziewczyny, na tyle na ile da sie popodgladac przez usg to orzeszek zdrowy. 5.5cm ma. Wielki jest. Nozki raczki nosek sa. Plakalam cale usg... taki śliczny ten moj orzeszek. Nie chcial byc podgladany - kopal, wiercil sie. No i... jeden lekrz mowi ze raczej dziewczynka, drugi ze chyba chlopak wiec... jedenna pewno ma racje :)

Ahh ile ja bym dała za takie przeżycia :p
Ciesze się, że wszystko jest ok. Nic tylko czekać, aż się ujawni. :)

Cudowne wiadomości!!!

Tak tak teraz juz pamietam ale pamietam tez ze sie zastanawialysmy czy sie nie widzialysmy w szpitalu ty mialas chyba punkcje a ja transfer 3.06 dobrze pamietam ? :)
Coś tam było już nie pamiętam.
Daj znać kiedy punkcja bo jak pisałam wcześniej mało tu zaglądam a muszę trzymać [emoji110]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@Peugeotka36 co tam u małej księżniczki Nikoli?
Nadal taka grzeczna, czy pokazuje już Rodzicom kto rządzi?

Ehhh JuZ dawno pokazala;), byl okres ze od 16 do 20 nie wiedzialam czy to ona ,na 7 nocek przespanych 4 wiec ogolnie grzeczna dziewczynka
A co u ciebie ;)?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh JuZ dawno pokazala;), byl okres ze od 16 do 20 nie wiedzialam czy to ona ,na 7 nocek przespanych 4 wiec ogolnie grzeczna dziewczynka
A co u ciebie ;)?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, jak 4 nocki przespane to nadal aniołek z zachowania:)
Nam idzie już 32 tc, Mała rośnie i ma już prawie 2 kg:)
Ja za to w te upały co były to wyglądałam jak shrek:) spuchnięte nogi i ręce.
Już nie mogę się doczekać się Małej na zewnątrz:)

reklama

Cieszę się Magda. Który masz dokładnie tydzień ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry