Ewunka
Fanka BB :)
Skoro tak mówisz ja nie sprawdzałam.Z tego co wnioskuje z neta to nolotil zawiera metamizol czyli to nasza pyralgina
Więc podczas ostrego ataku migreny mam brać nolotil +paracetamol .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro tak mówisz ja nie sprawdzałam.Z tego co wnioskuje z neta to nolotil zawiera metamizol czyli to nasza pyralgina
Ladna beta. Masz rację, dystans jest najwazniejszy. Mysle, że jednak będzie dobrze, nawet bardzoNa szczescie mój Mąż też podszedł do tego ostrożnie, wiec jest łatwiej zapanowac nad emocjami. Wogóle to był zły że nie poczekałam do piątku
A nie jest to zapowiedź okresu albo pozostałość globulek? Myślę ze nie ma co panikowac☺Do dziewczyn które stosują sterydy... Dziś rano biorąc prysznic włożyłam sobie "tam" palec ot tak żeby zobaczyć co tam... Dodam że powinnam dostać @ z odstawienia antykoncepcji i brałam przez ostatnie trzy dni globulki na infekcję (i wczoraj wieczorem czułam się okresowo, ale cierpliwie czekałam) ja dziś patrzę a tam "kisiel" czerwony-normalnie galareta jakaś-obserwuje się zobaczę jak to się rozkręci ale boje się że to coś z krzepliwością od sterydów czy panikuję???
Globulki były bardzo wodniste wiec to nie to, nigdy nie miałam takiej konsystencji dlatego pomyślałam o krzepliwosci od sterydów, mam też mutacje mthfr a ona chyba ma wpływ na krzepliwosc... no nic obserwuje się zobaczymy co to będzie.A nie jest to zapowiedź okresu albo pozostałość globulek? Myślę ze nie ma co panikowac☺
Nie wiem na ile kisiel, ale pierwszy dzień okresu zawsze miałam taki... kiślowaty, trochę krwi, trochę śluzu, takie nie wiadomo co i dopiero po kilku godzinach była normalna krew.Do dziewczyn które stosują sterydy... Dziś rano biorąc prysznic włożyłam sobie "tam" palec ot tak żeby zobaczyć co tam... Dodam że powinnam dostać @ z odstawienia antykoncepcji i brałam przez ostatnie trzy dni globulki na infekcję (i wczoraj wieczorem czułam się okresowo, ale cierpliwie czekałam) ja dziś patrzę a tam "kisiel" czerwony-normalnie galareta jakaś-obserwuje się zobaczę jak to się rozkręci ale boje się że to coś z krzepliwością od sterydów czy panikuję???