reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie byłam!!!!
Mi tak maluszek się zadomawiał widocznie. Poza tym ja miałam hiperke i bóle jajników długo mi towarzyszyły w związku ze wzrostem hcg (można powiedzieć że dopiero niedawno przeszły).... Chociaż ciągnie mnie brzuch na dole często...
A te bóle po transferze były straszne, pamiętam zwijalam się z bólu ... Ale brałam no spe i po ok 15-20 minutach przechodziły... U mnie to był dobry znak...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Kiedy stwierdzili hiperke u ciebie? Po punkcji czy po transferze?

Dziewczynki, plisss, napiszcie mi o tej histeroskopii, co o tym sądzicie?

Ja miałam robiona histeroskopie, uważam że bardzo przydatne badanie, podają znieczulenie ogólne po którym zasypiasz a oni w tym czasie sprawdzają Twoja macicę, czy nie ma jakis nieprawidłowości w środku, jeśli byłyby jakieś zmiany, polipy to od razu mogą je wyciąć i dać do badania. Polecam to badanie bo wiele może wnieść do leczenia, sprawdzają również endometrium, czy nie ma endometriozy i czy ogółem jest wpozadku...

Kilka, to znaczy ile dni? Przyjmowałaś już jakieś leki?
Ja nie wiem czemu tak szybko przyszła, ale jak widać stymulacja u mnie późno się zaczęła w porównaniu to dziewczyn.

U mnie wizyta po menopurze dopiero jest w 13 dc, także pewnie w weekend jeszcze przeczekam. Liczę, że 5 czerwca już będzie ten dzień :) a to wypada u mnie 16 dc. Późno coś ...

No wlasnie nic nie brałam jeszcze, bo krótki protokół będzie i od 2 dc mam się stymulować. Okres miałam mieć między środa a piatkiem a tu jak nigdy ostatnio się spóźnia.

reklama
No wlasnie nic nie brałam jeszcze, bo krótki protokół będzie i od 2 dc mam się stymulować. Okres miałam mieć między środa a piatkiem a tu jak nigdy ostatnio się spóźnia.

No ja przyjmowałam gonapeptyl i neoprain + stertyd w poprzednim cyklu. Teraz do stymulacji doszedł menopur.
Swoją drogą aplikowałam już 3 dawki po 225. Od dziś 150 i powiem szczerze ... czuję jajniki. Nawet nie wiem jak to opisać. Nic nie boli, ale mam wrażenie, że jestem tam taka... napompowana?
Miałam podobnie po clo, ale tylko z wieczorka i nie z takim natężeniem. Po schodach chodzić to tragedia, tak jakoś dziwnie, nieprzyjemnie, muszę się uciskać...
Mam nadzieję, że to dobry zwiastun.

Do góry