Vinszka
Fanka BB :)
Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
Bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
Przykro mi... myślałam, że będzie dobrze...Ale nie tym razem.
Kiedy stwierdzili hiperke u ciebie? Po punkcji czy po transferze?Nie byłam!!!!
Mi tak maluszek się zadomawiał widocznie. Poza tym ja miałam hiperke i bóle jajników długo mi towarzyszyły w związku ze wzrostem hcg (można powiedzieć że dopiero niedawno przeszły).... Chociaż ciągnie mnie brzuch na dole często...
A te bóle po transferze były straszne, pamiętam zwijalam się z bólu ... Ale brałam no spe i po ok 15-20 minutach przechodziły... U mnie to był dobry znak...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja mialam robiona, i w cyklu po histeroskopii transfer się udałDziewczynki, plisss, napiszcie mi o tej histeroskopii, co o tym sądzicie?
Bardzo mi przykro [emoji20] ja jakoś czuje ze u mnie tez nic z tego.Ale nie tym razem.
Dziewczynki, plisss, napiszcie mi o tej histeroskopii, co o tym sądzicie?
Kilka, to znaczy ile dni? Przyjmowałaś już jakieś leki?
Ja nie wiem czemu tak szybko przyszła, ale jak widać stymulacja u mnie późno się zaczęła w porównaniu to dziewczyn.
U mnie wizyta po menopurze dopiero jest w 13 dc, także pewnie w weekend jeszcze przeczekam. Liczę, że 5 czerwca już będzie ten dzień a to wypada u mnie 16 dc. Późno coś ...
Oj strasznie mi przykro... trzymaj sie dzielnie i walcz dalej tak jak sama ostatnio mówiła ś!Ale nie tym razem.
No wlasnie nic nie brałam jeszcze, bo krótki protokół będzie i od 2 dc mam się stymulować. Okres miałam mieć między środa a piatkiem a tu jak nigdy ostatnio się spóźnia.