adansonia
Fanka BB :)
Daj koniecznie znac jak poszłoKciuki! Wracaj do nas z pięknym wynikiem bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj koniecznie znac jak poszłoKciuki! Wracaj do nas z pięknym wynikiem bety
Nie jest ważne jaka beta, ale czy jest ładny przyrost po 48 h, ja robiłam 7,9,11 dpt blastki- wiem że trzydniowych zardoków dziewczyny robiły od 9 dptGratulacje tera będzie juz tylko dobrze ! Właśnie jaka powinna być beta po 10 dniach sa jkies wskaźniki? I co ile soe poniej ka bada?
Kciuki!!!!Ja dzisiaj rano przytuliłam kropla 8 komórkowa drobinka teraz odpoczywam w lozku i cierpliwie czekam. Betowanie 3 czerwca dzisiaj dawali mi jakaś mlecza kroplówkę pózniej embrioglue i primovision. Mrozaczka nie ma bo zapłodniła sie jedna ale czasem i z jednej jest ciąża
Pięknie gratuluję ❤Dream! Gratulacje!!!!
Dziewczyny ja tez dzisiaj dostałam najpiękniejszy prezent na Dzień Matki - serduszko .
Nawet nie spodziewałam sie, ze juz bedzie bo to pierwsze USG wiec z tego wszystkiego aż mi łzy poleciały na fotelu .
To 6 tc i 2 dzień i teraz nie wiem czy dzielić sie wiadomością z rodzicami czy jeszcze powstrzymać.
Jesteś w szpitalu?jaka sytuacja u Ciebie?Ja brałam wszystko caly czas i luteina przed transferem tez była, ale moze praktykuje sie takie przerwy jak endo jest juz grube?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dzieki kochana to bedą najdłuższe dni w moim życiu... to oczekiwanie i nasłuchwianiu sie organizmKciuki!!!!
Dokładnie jesteśmy tego żywym przykładem
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po wizycie, lekko rozczarowana, są 4 jajeczka po 15 mm. Endo 8mm, estradiol 599. Liczyłam na około 10. Żeby starczyło te 4 . Słabo reaguję, ale podobno są symetryczne i to jest plus. Zobaczymy co do niedzieli się zmieni.
Dzieki kochana to bedą najdłuższe dni w moim życiu... to oczekiwanie i nasłuchwianiu sie organizm
Jesteś w szpitalu?jaka sytuacja u Ciebie?
[emoji110] [emoji110] [emoji110]Właśnie oddałam krew i czekam
Miałam podawany 18.05.