reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Magdusia 31 - Tak sobie zerkam na Twój suwaczek ze stażem małżeńskim i widzę, że 2 tyg wcześniej mieliście ślub, więc może Wasz dzidziuś również będzie rówieśnikiem naszego ;)))

wróciłam z bąbelkami do domu. Dwa są ze mną :-) kolejne dwa nie przetrwały :-(czyli jeśli się nie uda to zabawa od początku. ale... co ma być to będzie. póki co jestem taka jakaś zamulona. za dużo emocji i teraz opadłam z sil. lekarka była dobrej myśli wiec mam nadzieje i czekam. dziękuje za dobre słowa.

marcikuk - wszystko będzie dobrze teraz odpoczywaj . Trzymam kciuki za dwójeczkę:-)

masia - jak widać nie było tak strasznie , daj znać jak będzie coś wiadomo:-)

magdusia - fajnie że będzie córcia ;-)bo ja sama marzę o dziewczynce

Jo. M. - po zarejestrowaniu się na tym forum, dzięki Waszym opiniom, punkcja przestała być makabrycznie straszna, ale pewne obawy istniały. Rzeczywistość na szczęście przerosła moje najbardziej samouspakajające się oczekiwania ;) Jutro mają dzwonić informaować jak się miewają nasze Bąblątka :)))

katee a Tu wchodziłaś zobaczyć ceny?
Cennik - Warszawa Invimed PL

Wchodziłam i ceny są podobne do Novum, ale dziewczyny, zdecydowałam! :happy: Umówiłam nas na czwartek do Bociana w białymstoku do doktora Mrugacza. Czytałam na forum że to dobry lekarz, zobaczymy. Wizyta 250zł + badanie nasienia 150zł i ewentualne moje badania gdybym czegoś nie miała...
Magdusia 31 na jaki monitoring przez dwa tygodnie??? Chyba coś ominęłam...:angry:

Już wiem o co chodzi z monitoringiem, nie załapałam od razu, a faktycznie mój lekarz mówił że jak będę w Novum to on będzie mnie monitorował na miejscu ;) No bo jak bedę mieć in vitro w Białymstoku to nie mogę być tu monitorowana u normalnego gina? Muszę być na miejscu tam gdzie klinika?? Wszystkie tak robicie? Bo ja myslałam że moge to robić na miescu, już mam metlik w głowie....:no:

reklama
Katee monitoringi żeby zobaczyć jak pęcherzyki rosną także jak zaczniesz w Białym, to tam będziesz na to chodzić-z tego co pamiętam to Lolitka mieszkała coś ok.2 tyg.w Białym żeby nie dojeżdzać, bo daleko więc musiał wynająć pokój i mieszkać tam-napisz do niej to na pewno obszernie Ci napisze co i jak

Do góry