reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam Was wszystkie moje staraczki i ciężarówki [emoji13]. Nastał nowy dzień - życzę wszystkim pozytywnych informacji i mmmmmega pozytywnego nastawienia!

Wypiłam wczoraj pół wina [emoji485] a okres chyba na urlopie [emoji13]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sle widzę ze humor ci sie poprawil :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1495700122-aaaaaa.jpeg

Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie spodziewalam.sie , że tak długo może się beta utrzymywac... A miałaś już okres normalnie , tak ?
Oby szybko spadła.. .

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jadę dziś szukać [emoji38]

[emoji127] 28.10.2017

Dostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]

A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]

A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pixie_Dixie trzymaj się dzielnie. A co powiedział lekarz? Czemu szpital?
Oj ja też już tych bocianów to wszędzie w koło widzę masę... nie martw się. Trafią w końcu i do nas! Na pewno. <przytul>

Ja biorę zastrzyki co drugi dzień i dokładnie w dzień zastrzyku głowa pęka cały dzień :( Dzisiaj mam 24 dc ale 4 dni temu skończyłam antyki i czekam wytrwale na tą @ żeby stymulację zacząć a ona nic a nic, nawet upławów, czysto po prostu :(

Myślę, że zaraz się zacznie ;) Spokojnie, to nie musi tak od razu po odstawieniu. Osobiście miałam bardzo skąpy okres po antykach.

reklama
Hej kochane relacje z mojej wizyty sa nastepujace
Streching wykonany
Encorfon 5 mg 1.5 tabl od jutra
Tym razem stymulacja puregonem i pozniej antagonista
Czekam na @ i od 2-3 dnia start :)
Czy ktos byl stymulowany puregonem ? Jak efekty ?

Ja, przyjemnie sie robiło zastrzyki tym Puregon Pen :)

Stymulacja trwała koło 10 dni, wychodowałam 9 pęcherzyków z nich 8 dojrzałych. Powodzenia życzę :)

Do góry