reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, pobolewa mnie pęcherz, chyba robi mi się zapalenie.

Miała któraś w czasie ciąży? Jak sobie radziłyście?

Glupia ja jak zwykle podkusilo mnie zeby przeczytac ulotke encortonu :oo2: i normalnie boje sie go brac ;)
Jak wasze odczucia po nim i czy musze czesciej kontrolowac tarczyce :errr:
Ja też się tego encortonu bałam, miałam po nim chwilowe zawirowania z tsh, ale pobrałam eutyrox i przez pierwsze tygodnie woda mi sie zatrzymywała, więc piłam duże ilości pokrzywy,ale mój organizm totalnie do wszystkiego się przyzwyczaja wiec teraz nie mam kompletnie żadnych powikłań związanych z tym sterydem:)

Glupia ja jak zwykle podkusilo mnie zeby przeczytac ulotke encortonu :oo2: i normalnie boje sie go brac ;)
Jak wasze odczucia po nim i czy musze czesciej kontrolowac tarczyce :errr:
Ja po każdej ulotce tak mam . Wczoraj pierwszy zastrzyk Cetrotide i myślałam, że mam reakcję alergiczną, ale na szczęście był to częsty, przemijajacy skutek uboczny - zaczerwienienie, świąd, obrzęk i gorąca skóra.

reklama
Ja też się tego encortonu bałam, miałam po nim chwilowe zawirowania z tsh, ale pobrałam eutyrox i przez pierwsze tygodnie woda mi sie zatrzymywała, więc piłam duże ilości pokrzywy,ale mój organizm totalnie do wszystkiego się przyzwyczaja wiec teraz nie mam kompletnie żadnych powikłań związanych z tym sterydem:)
Ooo dzieki za rade co do pokrzywy :)

Do góry