katharina203
Fanka BB :)
To i to...Dziewczyny, czy po transferze jecie ananas i jednocześnie bierzecie nospe czy cos jednego trzeba wybrać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To i to...Dziewczyny, czy po transferze jecie ananas i jednocześnie bierzecie nospe czy cos jednego trzeba wybrać?
Ka mialam mrozone bo mojego meza nie bylo przy transferze bo wyjechal na misje wijskowa...Chyba moje pytanie zostało pominięte w tym natłoku informacji.
Czy do ivf miałyście mrożone nasienie czy na świeżo wasi mężowie podawali? Lepiej złożyć depozyt?
Nie czytaj glupot...ja mialam ciaze pojedyncza...i nadcisnienie i cukrzyce...a teraz moja ksiezniczka zdrowa wisi mi przy cycku...Jestem zdezorientowana tak przeczytam artykuły odnośnie ciąży po ivf a w szczególności bliźniaczej to wszędzie trąbią ze jest to mega niebezpieczne wady wrodzone tych dzieciaków i możliwe komplikacje ... nadciśnienie cukrzyca , okropieństwo mam do siebie mega pretensje ze nie pomyślałam i nie sprawdziłam Wcześniej tych wszystkich informacji jestem załamana nie chce bliźniaków , wiem kochane jak bolą starania ja was rozumiem życzę wam z całego serca samych pozytywnych testow ale tylko ze zdrowymi dzieciaczkami w zdrowych ciążach! Żebyście się czuły bezpiecznie ! teraz mam przeczucie ze tak bardzo chciałam ze aż wyrządziłam sobie większa krzywdę niż szczęście , panikuje wiem ale boje się , żeby tylko było żeby się udało a konsekwencje ... nie wiem co miałam w głowie ...
Nie stresuj sie. Twoja beta nie swiadczyr wcale o ciąży bliźniaczej takze moze wcale nie potrzebnie sie zamartwiasz. Ciesz sie ciążą... serio. Nie jedna z nas Ci sz zerze zazdrosciWiem może za bardzo się stresuje , moja beta jest taka po transferze dwudniowych zarodków , muszę przestać czytać teraz jestem juz w 20 dpt wiec nie wiem jaki powien być przyrost jutro zrobię dla świetego spokóju i sprawdzę jaki to tydzień , żeby tylko było dobrze ;(
Nie czytaj glupot...ja mialam ciaze pojedyncza...i nadcisnienie i cukrzyce...a teraz moja ksiezniczka zdrowa wisi mi przy cycku...
Oddaje tobie co kryje w sobie, hrhrhr.My na świeżo, ja byłam na punkcji a maz w tym czasie dawał z siebie co mógł
To nie sprawdzasz przyrostu?Robiłam raz bo pani doktor mówiła ze wystarczy było 300 12 dpt
Nie czytaj glupot...ja mialam ciaze pojedyncza...i nadcisnienie i cukrzyce...a teraz moja ksiezniczka zdrowa wisi mi przy cycku...
Ja miałam skurcze i ból jak na okres.Pytanie nadal mnie nurtujące, czy po transferze mialyscie jakieś odczucia w podbrzuszu? Zdarzaja mi sie klucia :-\ pobolewaja jajniki a z drugiej strony lekko mnie mdli, moze od lekow...