annemarie
Fanka BB :)
Magdo,Dobra, przedstawiam Link do: Skarbnica wiedzy ivf
Chwilowo jest tam jeden temat. Co jakiś czas będę coś dodawać i was informować.
a gdzie ten link bedzie? pod kalendarzem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magdo,Dobra, przedstawiam Link do: Skarbnica wiedzy ivf
Chwilowo jest tam jeden temat. Co jakiś czas będę coś dodawać i was informować.
Powiedzcie mi kochane jak wy się czulyscie po punkcji? Czego mam się spodziewać bo czytam w necie i coraz bardziej mnie to przeraża. Ze później boli ze załatwić się nie można, Hiperstymulacja i zapalenie otrzewnej podtrzymajcie mnie na duchu bo do jutra świra dostanę [emoji33][emoji45]
Sent from my ZTE BLADE V7 LITE using Forum BabyBoom mobile app
Pytanie nadal mnie nurtujące, czy po transferze mialyscie jakieś odczucia w podbrzuszu? Zdarzaja mi sie klucia :-\ pobolewaja jajniki a z drugiej strony lekko mnie mdli, moze od lekow...
Dobra, lecę dalej. Dodałam temat Link do: Kliniki - gdzie się leczymy
Dajcie znać czy utworzyć też wątek do dyskusji o klinikach.
Dziękuję[emoji8]Jasne,jesli sie nie myle trofoblast produkuje dalej bete,ale nie ma juz takich przyrostow,rosnie ale slabo.Zycze ci tego cudu,wiem jak trudno...
Tez tak mialam. Kłócie mi sie zdarzalo. Mysle, ze to chyba leki lub w moim przypadku urojenia...Pytanie nadal mnie nurtujące, czy po transferze mialyscie jakieś odczucia w podbrzuszu? Zdarzaja mi sie klucia :-\ pobolewaja jajniki a z drugiej strony lekko mnie mdli, moze od lekow...
Powiedzcie mi kochane jak wy się czulyscie po punkcji? Czego mam się spodziewać bo czytam w necie i coraz bardziej mnie to przeraża. Ze później boli ze załatwić się nie można, Hiperstymulacja i zapalenie otrzewnej podtrzymajcie mnie na duchu bo do jutra świra dostanę [emoji33][emoji45]
Ja czułam sie zupelnie normalnie. Delikatny ból na dole brzucha ale to nic takiego. Nie martw sie, bedzie dobrzePowiedzcie mi kochane jak wy się czulyscie po punkcji? Czego mam się spodziewać bo czytam w necie i coraz bardziej mnie to przeraża. Ze później boli ze załatwić się nie można, Hiperstymulacja i zapalenie otrzewnej podtrzymajcie mnie na duchu bo do jutra świra dostanę [emoji33][emoji45]
Lekarz mówił, że jest dużo małych, które pewnie w większości będą puste do pobrania na wczoraj miałam 7-8,ale mówił że wszystko się okaże jutro. Mam nadzieję, że przeżyje i przestaje czytać te głupoty w internecie bo zaczynam Panikowac.Pierwszy pytanie, ile jajek ci urosło??
Im mniej tym objawy mniejsze, bo większość jest związana z poziomem hormonów (estradiolem produkowanym przez każde pojedyncze jajeczko) i wielkością jajników. Oczywiście indywidualne predyspozycje też się liczą.
Ja naprodukowałam 35+ i mimo to czułam się nieźle, choć rzeczywiście trochę pobolewało podbrzusze i wyglądałam jak w ciąży. Miałam ryzyko hiperstymulacji.
Ale czytasz nas trochę, chyba żadna z nas nie pisała, że dolegliwości są nie do wytrzymania. Nie martw się, większość z nas już przez to przeszła i żyje
Kalendarz ci się otwiera?? Ja utworzyłam nowy wątek dla zgromadzonych przez ciebie artykułów.Magdo,
a gdzie ten link bedzie? pod kalendarzem?