M@gda
Moderatorka
Fantastyczna wiadomość !!!!Chwalę się, że w końcu dostałam telefon Wszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fantastyczna wiadomość !!!!Chwalę się, że w końcu dostałam telefon Wszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
Super!!![emoji4] trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] za udany transferChwalę się, że w końcu dostałam telefon Wszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
Dzisiaj mieli zapładniać? Daj im sie rozmrozić i niech zaczną się komórki zapładniać, dopiero wtedy zadzwonią.Mnie juz wiercik bierze bo nie dzwonią z laboratorium i nic nie wiem czy żołnierzykow byla odpowiednia ilosc i jakosc eh te czekanie a to dopiero początek.
Chwalę się, że w końcu dostałam telefon Wszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
Super!!![emoji4] trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] za udany transfer
A tak w ogóle wpisałam cie w kalendarz, bo nic a nic cie tam nie widziałam. a Jutro przecież ważny dzień.Chwalę się, że w końcu dostałam telefon Wszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
Dziś ok trzynastej miały komórki mieć randkę z żołnierzykami pewnie jutro zadzwonia co tam na randce wyszłoDzisiaj mieli zapładniać? Daj im sie rozmrozić i niech zaczną się komórki zapładniać, dopiero wtedy zadzwonią.
A tak w ogóle wpisałam cie w kalendarz, bo nic a nic cie tam nie widziałam. a Jutro przecież ważny dzień.
Ile tulisz?
Tylko pamiętaj, że wszystkich 5 ci nie podadzą na razDziękuję! Nie wpisywałam się bo do końca nie wiedziałam kiedy transfer
Ile tulę to zadecydujemy przed transferem