reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny prosze o modlitwe zona mojego meza brata jest w 6 miesiacu. Dostala silnego krwotoku karetka ja zabrala do szpitala nie wiadomo co sie dzieje i czy uratuja dzieco:( Czuje sie z tym strasznie jak sie dowiedzialam ze jest w ciazy starasznie jej zazdrosiclam ale nigdy nie zyczylam zle:(

reklama
Dziewczyny prosze o modlitwe zona mojego meza brata jest w 6 miesiacu. Dostala silnego krwotoku karetka ja zabrala do szpitala nie wiadomo co sie dzieje i czy uratuja dzieco:( Czuje sie z tym strasznie jak sie dowiedzialam ze jest w ciazy starasznie jej zazdrosiclam ale nigdy nie zyczylam zle:(
To nie Twoja wina Kochana[emoji45]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

A kciuki moga byc?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pomodlę się [emoji20] wysyłam mnóstwo pozytywnej energii [emoji1316][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przekonałyście mnie do Novum. Napiszcie mi tylko czy akceptują badania wykonane w innych klinikach. My mamy komplet aktualnych badań i wolałabym nie marnować czasu ani pieniędzy.
Którego lekarza z tej kliniki poza Dr Wojewódzkim mogłybyście polecić?
Ja też polecam Novum,a byliśmy też w invimed więc mam porównanie :) dla mnie niebo a ziemia. Badania jak najbardziej uznają,pod warunkiem że nie były robione rok temu,najlepiej nie starsze niż 3 miesiące. Na pewno będą do powtórzenia badania nasienia,u nas też tego wymagali. Ja byłam u dr Obuchowskiej (pierwsze podejście w novum udane,dziś 33tc). Bardzo polecają Wojewódzkiego od spraw beznadziejnych (jest chyba szefem kliniki), Zygler,Zamora. Ale tam w ogóle są naprawdę dobrzy lekarze.
Powodzenia :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też polecam Novum,a byliśmy też w invimed więc mam porównanie :) dla mnie niebo a ziemia. Badania jak najbardziej uznają,pod warunkiem że nie były robione rok temu,najlepiej nie starsze niż 3 miesiące. Na pewno będą do powtórzenia badania nasienia,u nas też tego wymagali. Ja byłam u dr Obuchowskiej (pierwsze podejście w novum udane,dziś 33tc). Bardzo polecają Wojewódzkiego od spraw beznadziejnych (jest chyba szefem kliniki), Zygler,Zamora. Ale tam w ogóle są naprawdę dobrzy lekarze.
Powodzenia :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie do Wojewódzkiego się zapisałam, choć czytałam na jego temat skrajnie różne opinie. Podobno nie owija w bawełnę- dla mnie to zaleta. Zależy mi na tym, żeby ktoś obiektywny powiedział mi wprost jakie mam szanse. W obecnej klinice postawili na mnie krzyżyk- zaniżyłam im statystyki swoimi trzema nieudanymi podejsciami. Straciłam zaufanie do mojej pani doktor i mam wątpliwości czy ostatni transfer był przeprowadzony prawidłowo. Czas pokaże czy mój upór i intuicja ( która cały czas mi mówi, że będzie dobrze) doprowadzą mnie do upragnionego celu.

reklama
Do góry