reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przekonałyście mnie do Novum. Napiszcie mi tylko czy akceptują badania wykonane w innych klinikach. My mamy komplet aktualnych badań i wolałabym nie marnować czasu ani pieniędzy.
Którego lekarza z tej kliniki poza Dr Wojewódzkim mogłybyście polecić?
Ja chodzę do dr.Zygler i jestem zadowolona☺ moja Pani doktor akceptuje wszystkie wyniki nawet mi zawsze rozpisuje co i gdzie jest tańsze

reklama
Katka, przykro mi, że tak się słabo czujesz. Masz może kogoś z kim możesz pogadać? Jesli nie chcesz z nami, może z jakąś koleżanką albo... psychologiem. przede wszystkim, nie możemy popaść w deprechę, ale zdaję sobie sprawę, że każda z nas stąpa po cienkim lodzie.

Zrób betę, żeby potwierdzić, bo sikańce oszukańce, mogą nie wyjść. Nie odstawiaj leków póki nie zrobisz bety.
Rozmawiam z Wami juz od dłuższego czasu. Teraz się mniej udzielam bo się kursuje i cały dzień spędzam w szkole a po szkole się doluje i tak mi dzień przelatuje...pozdrawiam miłego dnia rozmawiam tez z mężem ale mimo wszystko nie chce mu też psuć humoru moja wiecznie smutna mina. Oszaleje

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez juz nie mam mrozaczkow. Po każdej stymulacji tylko 1 transfer bo nic więcej nie ma. Jak teraz nie wyjdzie musze zrobić sobie pa
re miesięcy przerwy bo w wariatkowie wyląduje. Co my przeżyjemy to nasze. Ale widać dola w moich opisach
Pozdrawiam i tule na lepszy dzień

Katka serio polecam jakąś pomoc... może psychologa... Jeśli będzie trzeba dostaniesz lekkie środki na poprawę samopoczucia, a i rozmowa, z kimś kto nie ocenia, się przyda. To nie jest nic niezwykłego. Kiedyś czytałam, że stres w walce z niepłodnością jest podobny do stresu żołnierzy wracających z wojny. Być może jest to trochę przesadzone, ale nie aż tak bardzo.

Rozmawiam z Wami juz od dłuższego czasu. Teraz się mniej udzielam bo się kursuje i cały dzień spędzam w szkole a po szkole się doluje i tak mi dzień przelatuje...pozdrawiam miłego dnia rozmawiam tez z mężem ale mimo wszystko nie chce mu też psuć humoru moja wiecznie smutna mina. Oszaleje

Ja nie mówię, że z nami nie rozmawiasz, ale może po prostu bardziej komfortowo będzie porozmawiać z kimś innym. Wygląda też, że jesteś na dobrej drodze do doła, a jak bardzo nie chciałabyśmy pomóc to nie zawsze może się udać.
Skąd jesteś?

No ja miałam podobnie, druga blada kreska na pierwszym teście, ale taka, co to ja jej nie wiedziałam tylko dziewczyny na forum. I ja ryczałam caaaały dzień, aż następnego dnia nie zrobiłam jeszcze raz sikańca i już cos przynajmniej było widać, choć nadal blado.

Idź na betę nawet dziś.
Bete mam pojutrze myślę że wytrzymam. Dziękuję

reklama
Katka serio polecam jakąś pomoc... może psychologa... Jeśli będzie trzeba dostaniesz lekkie środki na poprawę samopoczucia, a i rozmowa, z kimś kto nie ocenia, się przyda. To nie jest nic niezwykłego. Kiedyś czytałam, że stres w walce z niepłodnością jest podobny do stresu żołnierzy wracających z wojny. Być może jest to trochę przesadzone, ale nie aż tak bardzo.
Od zawsze mam tak ze mowie sobie ze poniosłm kleske ale co ze ja nie potrafię się podnieść i się podnosilam w różnych sytuacjach a teraz coś we mnie pękło juz ze 2 tyg temu. Nie cieszy mnie nic wiem powinnam do psychologa dziękuję. Ale jestem dziś ofiara losu pewnie czytać mnie to aż żal....

Do góry