reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, ja już po USG.
Okruszki mają się dobrze i dziś wchodzimy w 11 tydzień :) dziękujemy za kciuki i pozdrawiamy <3

Załączniki

• WP_20170515_002.jpg
    WP_20170515_002.jpg
    275,6 KB · Wyświetleń: 122
Dziewczyny mam pytanie. Jednak nie zdecydowalismy sie na badanie PGS.I nie bede czekala jedengo cyklu na wszczepienie jajeczek (o ile jakies wychoduje dowiem sie w ten piatek czy leki zostaly dobrze dobrane) Jezli bedzie wszystko ok i jakies sie zaplodni to po ilu dniac je wszczepiaja? Ja to wyglda pozniej 3eba lezec? byc na l4? Mam bardzo stresujaca prace w trybie siedzacym i sie zastanawiam co zrobic. Dziekuje za odp

Chodzi Ci o transfer zarodków? To wszystko zależy ile sie zapłodni jajeczek i jak bedą sie rozwijać, zazwyczaj jest to transfer 3 dniowych, bądź 5 dniowych. Jest to a przynajmniej powinno być bezbolesne i trwa jakieś 10 min max. Na l4 możesz iść ale nie musisz, duzo dziewczyn bierze wolne do betowania [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

oby nas to nie dotknęło. Ja mam fobie na tym punkcie. Niezmiernie sie ciesze ze beta rośnie i jednocześnie obawiam się pustego jaja. Za dwa tygodnie się okaże:)

Niestety nie mamy na to wpływu, trzeba czekać i myśleć pozytywnie, bo zamartwianie sie o cos co wcale moze sie nie wydarzyć to strata czasu i energii ! Także [emoji1307]

Chodzi Ci o transfer zarodków? To wszystko zależy ile sie zapłodni jajeczek i jak bedą sie rozwijać, zazwyczaj jest to transfer 3 dniowych, bądź 5 dniowych. Jest to a przynajmniej powinno być bezbolesne i trwa jakieś 10 min max. Na l4 możesz iść ale nie musisz, duzo dziewczyn bierze wolne do betowania [emoji6]

Sam transfer od kiedy jesteś już przygotowana i "wołaja" zarodek nie powinien trwać więcej niż 60 sec u nas jest włączany stoper

reklama
Do góry