M@gda
Moderatorka
To dobry przyrost!48,8- 7 dpt.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobry przyrost!48,8- 7 dpt.
Dziewczyny mam pytanie. Jednak nie zdecydowalismy sie na badanie PGS.I nie bede czekala jedengo cyklu na wszczepienie jajeczek (o ile jakies wychoduje dowiem sie w ten piatek czy leki zostaly dobrze dobrane) Jezli bedzie wszystko ok i jakies sie zaplodni to po ilu dniac je wszczepiaja? Ja to wyglda pozniej 3eba lezec? byc na l4? Mam bardzo stresujaca prace w trybie siedzacym i sie zastanawiam co zrobic. Dziekuje za odp
Łaaa,.ale super fota!!!Cześć dziewczyny, ja już po USG.
Okruszki mają się dobrze i dziś wchodzimy w 11 tydzień dziękujemy za kciuki i pozdrawiamy <3
oby nas to nie dotknęło. Ja mam fobie na tym punkcie. Niezmiernie sie ciesze ze beta rośnie i jednocześnie obawiam się pustego jaja. Za dwa tygodnie się okaże
piękne, mam nadzieje ze swoje niedługo zobaczęCześć dziewczyny, ja już po USG.
Okruszki mają się dobrze i dziś wchodzimy w 11 tydzień dziękujemy za kciuki i pozdrawiamy <3
Oczywiście, że zobaczysz. Jestem tego pewnapiękne, mam nadzieje ze swoje niedługo zobaczę
Sam transfer od kiedy jesteś już przygotowana i "wołaja" zarodek nie powinien trwać więcej niż 60 sec u nas jest włączany stoperChodzi Ci o transfer zarodków? To wszystko zależy ile sie zapłodni jajeczek i jak bedą sie rozwijać, zazwyczaj jest to transfer 3 dniowych, bądź 5 dniowych. Jest to a przynajmniej powinno być bezbolesne i trwa jakieś 10 min max. Na l4 możesz iść ale nie musisz, duzo dziewczyn bierze wolne do betowania [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Zycie jest.niesprawiedliwe... trzymalam kciuki...Nie udalo mi sie.Czekam na informacje ile sniezynek zostalo mam nadzieje ze wszystkie 4.Powodzenia