reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie boj sie. Wszystko bedzie ok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Martwię się bo od wczoraj nic mi kompletnie nie dolega. Zapachy mi nie przeszkadzają i piersi zupełnie przestały boleć. Zupełnie!!!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martwię się bo od wczoraj nic mi kompletnie nie dolega. Zapachy mi nie przeszkadzają i piersi zupełnie przestały boleć. Zupełnie!!!!!

Mnie tez.
Jedynie spiaca jestem (a moze leniwa sie zrobilam) i jak mysle o.gotowaniu to mi sie odechciewa czegokolwiek.
A wczesniej delikatnie mnie bujalo tylko. Nie bolaly mnie piersi (chociaz maz sprawdza i twierdzi ze rosna) ani krzyz czy glowa. Moze byly pojedyncze sytuacje kiedy tak sie dzialo. Ale nie caly czas. Wiec troszke sie uspokoj. Pojdziesz do gina i zobaczysz babelek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak miałam, zaczęłam czytać pierdoly w necie i myślałam już o najgorszym a maluszek się świetnie rozwija, nawet do mnie machal rączkami i nóżkami :) także spokojnie wszystko będzie dobrze :*

Zgadzam się. Ja miałam weryfikacje w 3 , 6 i 10 dpt i ja robiłam betę, progesteron i estradiol ale ja podchodzilam na sztucznym cyklu bez zastrzyku. Tak czy siak w 3 dpt beta była 0.2 czyli żadna, w 6 dpt juz 49

[emoji127] 28.10.2017
sztuczny czyli stymuloway? no ja tez na stymulowanym cyklu i dlugim protokolew dwoch podejciach. W pierwszym mialam weryfikacje w 3 dniu i beta byla ponad 10, a pzry drugiej weryfikacja zaczela spadac. Wiele osob mowi zeby przy 1-wszej weryfikacji bety nie robic tylko proesteron i estradiol bo ta beta wysoko daje nadzieje a potem odbiera.

sztuczny czyli stymuloway? no ja tez na stymulowanym cyklu i dlugim protokolew dwoch podejciach. W pierwszym mialam weryfikacje w 3 dniu i beta byla ponad 10, a pzry drugiej weryfikacja zaczela spadac. Wiele osob mowi zeby przy 1-wszej weryfikacji bety nie robic tylko proesteron i estradiol bo ta beta wysoko daje nadzieje a potem odbiera.
Sztuczny, znaczy bez owulacji. Wycisza się jajniki i nie produkują jajeczka, nie bierze się zastrzyku na pękanie (to ten, który może pozytywnie zafałszować test ciążowy i pokazać dodatnią betę) a sztucznie hormonami buduje się endometrium czyli ścianki macicy, żeby były gotowe na przyjęcie zarodka.

reklama
Do góry