Podawał jakieś statystyki, ale tak swobodnie poprowadził rozmowę że się śmieliśmy z tego wszystkiegoA te rozwody to na podstawie jakich danych naukowych? Niech skończy pieprzyc takie farmazony, ludzie jak mają się rozejsc to I tak to zrobią i liczba dzieci nie ma nic z tym wspólnego. Gdybym ja taki argument usłyszała to bym zjebala doktorka
[emoji127] 28.10.2017
reklama
Pewnie głupie pytanie, ale ... 5t0d to się mówi, że 6tc? Myślałam, że 5tc[emoji13]
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Fasolka89
Fanka BB :)
Dzisiaj lepiej ale każdy dzień jest inny myślę, że za miesiąc może już to minieAle super maluszki gratulacje :* a jak Ty sie czujesz? Wymioty trochę ustąpiły?
Bombisz
Zaangażowana w BB
chyba się udało, mam niewielkie plamienia i.. to chyba mogę zaliczyć jako 1-szy dzień cyklu? Czy mam czekać na obfite krwawienie? Teraz to już niczego nie jestem pewnaJak zdecydujesz że się poddajesz to wtedy przyjdzie @ [emoji6]
Bubu19821
To witaj w klubie. Ja też będę miała cesarkę jak się uda in vitro. Ja mam cały kręgosłup chory ale najbardziej odcinek lędźwiowy. Lekarz już mi zaznaczył że łatwo nie będzie. Ja będę podchodzić pierwszy raz więc na razie decyduję się na jeden ale gdyby się nie udało to przy następnym poproszę o dwa. Najważniejsze żebysmy miały wsparcie to jakoś damy radę . Wizytę mam na 23 maja więc będę wiedziała jaki plan dla mnie będzie najlepszyJa tez mam problemy z kręgosłupem bo mam implanty w odcinkach szyjnych i czy ciąża pojedyncza czy podwójna to napewno będę miała cesarkę no i prykaz z kontrola wagi i więcej leżenia pod koniec jak już się faktycznie uda . Ja w tym wszystkim boje się o sama ciąże i dzieciaczki jeśli faktycznie by się udało. Chyba zaryzykuje i wezmę dwa zostanie mi wtedy jeden mrozaczek jeśli się nie uda to spróbuje później z jednym.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Świeża krew to miesiączkachyba się udało, mam niewielkie plamienia i.. to chyba mogę zaliczyć jako 1-szy dzień cyklu? Czy mam czekać na obfite krwawienie? Teraz to już niczego nie jestem pewna
anetka303
Plamienie nie jest miesiączką, poczekaj aż zaczniesz krwawicchyba się udało, mam niewielkie plamienia i.. to chyba mogę zaliczyć jako 1-szy dzień cyklu? Czy mam czekać na obfite krwawienie? Teraz to już niczego nie jestem pewna
[emoji127] 28.10.2017
Bombisz
Zaangażowana w BB
U mnie jest problem taki, ze nie czekam na naturalną @ tylko na tzw. Krwawienie z odstawienia. Ostatni raz @ mialam w grudniu 2016 teraz bralam cyclo progynove w celu wywolania krwawienia zeby zaczac stymulacje..Plamienie nie jest miesiączką, poczekaj aż zaczniesz krwawic
[emoji127] 28.10.2017
Czekam dalej w takim razie
anetka303
No to kontaktuj się z lekarzem kochana żeby czegoś nie przegapićU mnie jest problem taki, ze nie czekam na naturalną @ tylko na tzw. Krwawienie z odstawienia. Ostatni raz @ mialam w grudniu 2016 teraz bralam cyclo progynove w celu wywolania krwawienia zeby zaczac stymulacje..
Czekam dalej w takim razie
[emoji127] 28.10.2017
reklama
M@gda
Moderatorka
Pierwszy dzien cyklu liczysz kiegy przynajmniej pol dnia krwawisz.chyba się udało, mam niewielkie plamienia i.. to chyba mogę zaliczyć jako 1-szy dzień cyklu? Czy mam czekać na obfite krwawienie? Teraz to już niczego nie jestem pewna
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: