Super[emoji4] moja mama robi piękne rzeczy na drutach i szydelku jak mi sie uda ivf to maleństwo będzie miało piękne ciuszki i pewnie kocyk też [emoji3]
reklama
Żanka1410
Zaangażowana w BB
No i niestety definitywnie się nie udało.Dzis potwierdzone hcg <2. Nie udalo sieJest mi bardzo źle. Nie myslalam ze tak to mnie zalamie i tak sie zdoluje. Niepotrzebnie się ucieszyłam w poniedziałek. Życie jest takie niesprawiedliwe Nie wiem co dalej bedzie z nami, nie mamy na razie pomysłu co dalej.Ale chyba teraz sprobujemy inseminacji nasieniem dawcy. Nie wiemy już co mamy robić
Buziaki dla was i trzymam za was mocno kciuki
Tak bardzo mi przykro. Wiem co przezywasz, przezywam teraz to samo. Ale kochana MUSIMY byc twarde i walczyc dalej- ja tak to sobie tlumacze caly czas.
Poplacz, odpocznij i bierz sie w garsc!!!
Ilona 88
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro..No i niestety definitywnie się nie udało.Dzis potwierdzone hcg <2. Nie udalo sieJest mi bardzo źle. Nie myslalam ze tak to mnie zalamie i tak sie zdoluje. Niepotrzebnie się ucieszyłam w poniedziałek. Życie jest takie niesprawiedliwe Nie wiem co dalej bedzie z nami, nie mamy na razie pomysłu co dalej.Ale chyba teraz sprobujemy inseminacji nasieniem dawcy. Nie wiemy już co mamy robić
adunnnia90
Fanka BB :)
[emoji20] [emoji20] [emoji20]No i niestety definitywnie się nie udało.Dzis potwierdzone hcg <2. Nie udalo sieJest mi bardzo źle. Nie myslalam ze tak to mnie zalamie i tak sie zdoluje. Niepotrzebnie się ucieszyłam w poniedziałek. Życie jest takie niesprawiedliwe Nie wiem co dalej bedzie z nami, nie mamy na razie pomysłu co dalej.Ale chyba teraz sprobujemy inseminacji nasieniem dawcy. Nie wiemy już co mamy robić
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny potrzebuje pomocy!! dzisiaj rano robiłam badania które są mi potrzebne na hsg między innymi musiałam zrobić badania hcg właśnie odebrałam wyniki i niewiem co myśleć wynik hcg total ilościowa 152,1 czy to oznacza ciąże?? dodam tylko ze byliśmy zakwalifikowani do in vitro , a może to torbiel którą lekarz wykrył mi na ostatniej wi
zycie ok 3 tygodnie temu fałszuje ten wynik proszę o poradę
zycie ok 3 tygodnie temu fałszuje ten wynik proszę o poradę
Piękna!!! niech sie szczęśliwie rozwija[emoji4]Dziewczyny oto moja fasolka [emoji7][emoji7][emoji7] według doktora 4t 6d na jakims kalkulatorze liczyl. Za dwa tygodnie wizyta [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykroNo i niestety definitywnie się nie udało.Dzis potwierdzone hcg <2. Nie udalo sieJest mi bardzo źle. Nie myslalam ze tak to mnie zalamie i tak sie zdoluje. Niepotrzebnie się ucieszyłam w poniedziałek. Życie jest takie niesprawiedliwe Nie wiem co dalej bedzie z nami, nie mamy na razie pomysłu co dalej.Ale chyba teraz sprobujemy inseminacji nasieniem dawcy. Nie wiemy już co mamy robić
M@gda
Moderatorka
Peeggy, to my za ciebie trzymamy kciuki!!!No i niestety definitywnie się nie udało.Dzis potwierdzone hcg <2. Nie udalo sieJest mi bardzo źle. Nie myslalam ze tak to mnie zalamie i tak sie zdoluje. Niepotrzebnie się ucieszyłam w poniedziałek. Życie jest takie niesprawiedliwe Nie wiem co dalej bedzie z nami, nie mamy na razie pomysłu co dalej.Ale chyba teraz sprobujemy inseminacji nasieniem dawcy. Nie wiemy już co mamy robić
Przyjdzie szczescie i do ciebie, zobaczysz!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dziekuje.Zapewne piękne to uczucie[emoji4] niech każda kolejna wizyta daje Ci tyle szczęścia i radości.
reklama
M@gda
Moderatorka
Moja tez potrafi. Moze sama cos zaproponuje.ze zrobiSuper[emoji4] moja mama robi piękne rzeczy na drutach i szydelku jak mi sie uda ivf to maleństwo będzie miało piękne ciuszki i pewnie kocyk też [emoji3]
Podziel się: