reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuje dziewczyna za pocieszenie [emoji8][emoji8]przemyślałam sobie to wszystko na spokojnie i faktycznie jeśli ma być to będzie to któryś z tych 5 dniowych siłaczy [emoji846] teraz to mam dylemat czy wziaść dwa zarodki czy jeden [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ropuszko ja też miałam podane 2 blastki i tylko jedna została że mną. I jestem przeszczesliwa że choć ta jedna jest w brzuchu :-) :)

Ostatnia edycja:
to idziemy łeb w łeb ja mialam transfer we wtorek tuż po świętach :) masz jakies objawy?
Zgadza sie idziemy równiutko. Czuje sie trochę raźniej :-)) tez miałaś podana blastke 5 dniowa ? Hmmm a co do objawów to mam bóle ( nie stałe , przykładowo trzymają kilka godzin i puszczają ) kręgosłupa, cmia mnie jajniki , jakoś mi ciepło w nocy czuje sie jakbym miała mikro gorączkę , piersi powiększone ( po boku wyszły mi 2 niebieskie żyły ) raczej to po lekach - staram sie nie nakręcać. No i rano 6 dnia miałam plamkę krwi na wkładceae tłumacze sobie to ze przed pojsciem spać kapalam sie i golilam i mogłam sie zaciąć w miejsce intymne i to z tego ta plamka.Kiedyś jak miałam tylko cień jakiegokolwiek objawu biegłam do łazienki testować a teraz .... robie wszystko zeby go nie zrobic. To co kochana zaczynamy 7 dpt :-)) a ty jak z objawami i kiedy planujesz testować ?
Wysyłam pozytywne energię dla wszystkich :-)) miłego dnia moje WOJOWNICZKI

Cześć Dziewczyny. Podglądam Was od pewnego czasu i dzisiaj postanowiłam poprosić o kilka rad.
Zacznę od początku, staramy się od dokładnie 3 lat i naszym głównym problemem jest słaba armia mojego M. Średnia ilość to około 7 mln w całym ejakulacie i mało ruchliwych. Z mojej strony mała niedoczynność tarczycy ale unormowana lekami. Przyznam, ze każdy lekarz do którego trafiłam nie badał mnie za wnikliwie ponieważ mam regularne cykle, ładne endo i monitoring cyklu wykazał ze niby wszystko jest ok. Zdecydowalismy sie na wizytę we Wrocławiu w celu wykonania in vitro, pojawiło mi się kilka pytań i zwracam się z pomocą ponieważ nasza wizyta jest na 15.05.A więc czy orientujecie się ile czasu mija od pierwszej wizyty do transferu? Jakie badania z mojej strony będą jeszcze konieczne? Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za powodzenie!!

reklama
Dzisiaj 7dpt a ja się boję....
Dzisiaj w nocy znowu obudziłam się cała mokra i bol na miesiączki coraz bardziej się nasila. Już mam źle przeczucia bo ostatnio też tak była i beta negatywna.
Jejku to drugi transfer i ostatnie mrozaczki więcej już nie mam. Tak bardzo wierzyłam ze sie uda.

Do góry